Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Kasım Pazar

26 Kasım Pazar günü FOX TV, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile yayın akışına başlıyor. Hafta sonuna özel olarak yayınlanan haber bülteninde siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan geniş konu başlıkları ekranlarınıza yansıtılacak. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayına geçiyor. Her kesiti aksiyon, macera ve heyecan dolu olan diziyi seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Kasım Pazar

Sabahın ilk saatlerinde “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Gündemi sarsan en güncel gelişmeleri ve merak ettiğiniz konuları sabah haberlerinden hemen öğrenebilirsiniz. Ardından 10:45’de “Bizim Hikaye” adlı yerli dizinin tekrarı başlıyor. Son bölümde gelişenleri seyredemediyseniz mutlaka bu tekrar bölümünü izlemeyi unutmayın.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:30’u gösterdiğinde “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı haber tadında bir program yayına geçiyor. Spor, yaşam, alışveriş, aktüel ve daha fazlası… Değerli konukların katılımıyla devam eden programda güncel verilerden faydalanılıyor. Güzel ve renkli bir saat geçirmek istiyorsanız gün ortasına denk gelen bu sürükleyici programı değerlendirebilirsiniz.

15:30’da “Şevkat Yerimdar” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil oluyor. Eğlencenin hız kesmeden devam ettiği renkli diziyi seyrederken gün ortanızı daha hareketli hale getirebilirsiniz. 19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu” ekranlarınızda yerini alacak. Haberin nabzını tutan ve gündeme dair tüm gelişmeleri karşısınıza getiren haber bültenini seyrederken merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. En sıcak son dakika gelişmeleri ve başlıca gündem konuları ile dolu dolu bir haber saati sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

20:00’da “Savaşçı” adlı aksiyon dolu dizinin yeni bölümü başlıyor. Akşam kuşağını başlatan dizi, yine terörle mücadeleyle ve farklı operasyonlar ile geçen yepyeni bir bölüm ile karşınızda. Seyrederken adeta ekranlarınız karşısına kilitli kalacaksınız. 23:45’de “İlk Buluşma” adlı komedi dolu bir program yayına başlıyor. Kafe veya restaurant gibi bir mekan düşünün. Komisinden mekan sahibine ve hatta gelen müşterilere kadar herkes olanların farkında. Ancak tek bir kişi gelişenlerden haberdar değil. Haliyle tuhaf hareketler karşısında aklı epey karışık. Zaman zaman aklı gitse ve gergin anlar yaşasa da en sonunda kameralarla tanışacak ve kendisi de olanlara gülecek.

02:15’de “Kitap Hırsızı” adlı sinema filmini izleyebilirsiniz. Hemen ardından saat 04:00’da “Rüzgarın Kalbi” adlı dizinin, 05:45’de ise “İnadına Aşk” dizisinin tekrarı ekranlara dahil olacak.

Haberin Devamı