Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Kasım Perşembe

16 Kasım Perşembe günü FOX TV, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni yayında akışındaki yerini alıyor. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanıp giden tüm konu başlıkları ile merak ettiklerinizi öğrenebilir ve sohbet tadında bir haber saati geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı yerli dizinin nefes kesen sürükleyici bir bölümü ekranlarınızda… Mahalle’de yine birbirinden farklı gelişmeler seyrediyor. İzlerken bazen hüzün dolu anların karşısında kendinizi tutamayabilir bazen de komedi dolu anara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Kasım Perşembe

Sabah “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bültenini seyredebileceksiniz. Haberin nabzını tutan bültenden hemen sonra 10:00’da “Kaybolan Çiçekler” adlı yaşam programı ekranlarınıza gelecek. Program, faili meçhul cinayetlerden kayıplara kadar giden geniş bir konu alanı sayesinde hayatın gerçekleri ile yüzleşeceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Stil Avcıları” adlı moda programı yayın akışına başlıyor. Moda dünyasının trendlerini yakından takip eden yarışmacılar farklı tarzları ile yine ekranları renklendirecek. Programı seyrederken hem moda trendlerine kadar bilgiler edinebilecek hem de hoş dakikalar geçirebileceksiniz, yeni bölümü sakın kaçırmayın.

15:15’de “Mehmet Özer’le Mutfakta” adlı yemek programı ekranları süslüyor. Farklı lezzetlere imza atan programdan mutfağınıza yepyeni lezzet dokunuşları getirebilme fırsatı elde edebilirsiniz. Üstelik tüm lezzetlerin püf noktaları ve servis önerileri de detaylı bir şekilde seyircilere sunuluyor. Saatler 16:00’ı gösterdiğinde “Şevkat Yerimdar” adlı yerli dizinin tekrarı ekranlarınıza çıkacak. Gün ortanızı renkli ve eğlenceli kılmak istiyorsanız mutlaka izlemeyi unutmayın.

Haberin Devamı

17:00’da “Komşular” adlı dizinin yeni bölümü ile yayın akışı kaldığı yerden devam edecek. Avustralya yapımı “Neighbours” uyarlaması olan dizi, birbirine komşu olan ailelerin arasında gelişen aşk, tutku, sevgi ve samimiyet duygularını seyredebileceksiniz. 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” yayına geçecek. Dünya gündemini sarsan en sıcak gelişmeler ve konu başlıkları ile haberin nabzı tutulacak. Türkiye’de ve dünya üzerinde gelişen anlık haberleri, çarpıcı başlıkları ile tarafsız şekilde ekranlarınız karşısında seyredebilirsiniz.

Saatler 23:00’ı gösterdiğinde “Bir İçeri Bir Dışarı” adlı yeni programın ilk bölümü ekranlarınıza geçiyor. Program, televizyon ve gazete haberlerinden işittiğiniz aslında hayatımızda yaşanılıyor olan gelişmeleri yarışma formatı olarak ele alıyor. 00:30’da “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarda yer alacak. Ardından 03:00’da “Komşular” dizisinin tekrarını izleme şansı bulacaksınız. 04:00’da “Stil Avcıları”, 05:45’de ise “No:309” adlı dizi karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı