Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe

05 Nisan Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini, ayrıntılı şekilde bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan ve keyif dolu anlara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe

Sabah saat 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile yayın akışı başlıyor. Haber dünyasına ait tüm merak edilen gelişmeleri, tek tek bu bültenden öğrenerek sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam ediyor. FOX ekranlarının yeni yüzü olan renkli dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka değerlendirmelisiniz. 12:45’de “Sizi Böyle Alalım” adlı enfes yemek tariflerinin yapıldığı program ekranlarınızda yerini alacak. Birbirinden sağlıklı, lezzetli, pratik ve yeni tariflerin yapıldığı yayını izlerken mükemmel anlar yaşayabileceksiniz. Pınar Altuğ’un sunduğu bu yemek programı ile gün ortanız daha renkli ve keyifli geçecek.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:45’de “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınızda yerini alacak. Her karesinde renkli ve keyifli anlar yaşatan diziyi, hafta içi her gün ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 16:30’da “Şevkat Yerimdar” adlı komedi dolu dizinin tekrarı başlıyor. Bu iki fenomen dizi ile gün ortanız daha mükemmel şekilde geçecek.

Haberin Devamı

19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışında bulunuyor. Gündemi meşgul eden tüm gelişmeleri, bu bültenden tek tek öğrenebilirsiniz. Siyaset, sağlık, emlak, piyasa, yaşam ve hava durumu gibi konu başlıklarına dair gelişmeler sizlerle olacak. 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlayacak. Sevilen dizi ile akşamınızı daha mükemmel ve keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Gece kuşağında sevilen dizilerin ve programların tekrar bölümlerini izleyebileceksiniz. 00:15’de “Kadın” adlı dizinin tekrarı başlıyor. 03:00’da ekranların sevilen yeni dizisi “Yasak Elma” sizlerle olacak. Diziyi izlerken hem aşk hem de inayet hem de sosyete hayatı gibi çeşitli temaler ele alınıyor. Ardından 05:15’de ise “No:309” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile bir kez daha buluşuyor.