Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe

04 Ocak Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı, 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile güne başlıyor. Gündemin tüm sıcak ve son dakika haberlerini, sabahın ilk ışıklarında ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Sevilen dizi yepyeni bölümü ile tüm hayranlarını yine ekranları başına bağlıyor. Perşembe akşamınıza renk katan ve doyasıya eğlenmenize yardımcı olan bu diziyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV  yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe

Sabah ilk olarak saat 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni karşınıza çıkacak. Sabah haberlerini öğrenmek istiyorsanız, saat 07:15’de FOX ekranlarınızdaki yerinizi alın. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, ayrıntılarıyla ekranlarınızda olacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm konu başlıkları hakkındaki gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Ardından 10:00’da “Kaybolan Çiçekler” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda. Geçmiş dönemlere ait tüm acıklı hikayeler, tek tek ele alınacak ve çözüm yolları aranacak. Cinayet olayları ve yıllardır izine rastlanılamamış kayıplar karşısında hüzünlü anlar yaşayabilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:30’da “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümünü yayına giriş yapıyor. Sürükleyici anlar yaşatan diziyi, gün ortanızda sevdiklerinizle birlikte izleyebilirsiniz. Daha sonra saat 16:00’da “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin komedi dolu tekrar bölümü ekranlarınızda yer alacak. Diziden sonra 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” bülteni ekranlarınıza gelecek. Haber dünyasının tüm sıcak ve güncel gelişmelerini ekranlarınız karşısından öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümünü izleyerek akşamınızı daha renkli ve bol eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz. Sevilen dizinin bu yeni bölümünde yine birbirinden farklı olaylara tanıklık edebileceksiniz. 23:30’da “Tolgshow” adlı komedi ve eğlence dolu bir program ile karşı karşıya kalacaksınız. Eğlenceli anların tadını doyasıya çıkarmanıza yardım eden bu keyif dolu programı tüm ailenizle birlikte izleyerek gecenize hareketlilik getirebilirsiniz.

01:15’de “İlk Buluşma” adlı kamera arkası program sizlerle oluyor. Eğlenceli kesitleri ile tüm seyircilerini güldürmeyi başaran bu komedi dolu yayını sakın izlemeyi unutmayın. Ardından gecenin ilerleyen saatlerine doğru sevilen fenomen dizilerin tekrar bölümlerini izleyebilme fırsatı elde edeceksiniz. 0:45’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümünü yayın akışında görebilirsiniz. Daha sonra 05:15’de “Bizim Hikaye” adlı dizi tekrarıyla bir kez daha sevenlerinin karşısına çıkacak.

Haberin Devamı