Gazete Vatan Logo

Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi dizisi puhutv platformu üzerinden ilk 3 bölümü ile izleyici ile buluştu. Oyuncu kadrosu ile göz kamaştıran Fi dizisinin 4. bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Peki Fi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi dizisinin geçtiğimiz günler ilk 3 bölümü birden puhutv üzerinden izleyici ile paylaşıldı. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Ozan Güven ve Mehmet Günsür gibi isimlerin rol aldığı Fi dizisinde 4. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Fi dizisine dair tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Fİ DİZİSİ İLK 3 BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fi, 2017 yılında çevrimiçi dizi platformu olan Puhu TV üzerinden yayınlanmaya başlayan ilk özgün Türk internet dizisi. Dizinin konusu Azra Kohen isimli yazarın Fi, Çi ve Pi isimli eserleri üzerinedir ve bu eserleri senaryoya Nükhet Bıçakçı uyarlamıştır. Dizinin yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini Mert Baykal üstlenmiş olup başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi paylaşmaktadır.

Dizinin ilk tanıtımı 10 Mart 2017 tarihinde yayınlanmıştır. İlk üç bölümü 31 Mart 2017 tarihinde yayınlanmış olan dizinin birinci sezonu 13 bölüm sürecektir.

Karakterler ve oyuncu kadrosu

Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Normal bir hayatı olan Can Manay, Duru ile tanıştığında ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar. Artık Duru'nun hayatını uzaktan izlemeye başlar.

Haberin Devamı

Duru (Serenay Sarıkaya), bir konservatuar öğrencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktır. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilişkisi vardır.

Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocası ve dans gösterileri hazırlayan bir kompozitördür. Aşık olduğu kadın Duru ile birlikte yaşamaktadır.

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç), Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışan bir gazeteci ve aynı zamanda inatçı ve güçlü bir kadındır. Can Manay'ın gerçeklerini ortaya çıkarma isteği asistanlığını yaptığı gazetecinin geçirdiği kaza sonrası gerçekleşir.

Bilge Görgün (Büşra Develi), Can Manay'ın üniversitedeki psikoloji sınıfından çok başarılı bir öğrencidir. Pek sosyal birisi değil, çekingendir.

Yardımcı karakterler

Eti (Tülay Günal), Can Manay'ın doktoru ve geçmişini bilen kadın.

Haberin Devamı

Sadık (Osman Sonant)

Saadet Işıl Aksoy

Özge Özpirinçci

Göksel (Armağan Oğuz)

Aylin (Defne Kayalar), Can Manay ile röportaj yapması gereken ama bir kaza sonucu bu röportaja asistanını gönderen bir gazeteci.

Ali (Emir Benderlioğlu), Can Manay'ın özel şoförü.

Biçim

Dizinin bölümleri 60 dakikadan oluşmaktadır ve bölümler sansürsüz olarak internet üzerinden çevrimiçi dizi platformu olan Puhu TV'de yayınlanmaktadır.[13][14] Dizinin bölümleri Puhu TV platformunda 4K çözünürlüğünde ve ücretsiz paylaşılmaktadır. Dizi, her sezon 13 bölümden oluşacak şekilde toplam iki sezondan oluşacak ve her ay beş bölüm yayınlanacaktır. Ayrıca dizinin maraton şeklinde yani her hafta tek bölüm şeklinde yayınlanmayacağı da duyurulmuştur.