Gazete Vatan Logo

Evinizin sultanını yeterince tanıyor musunuz?

Sadece anneler gününde değil, onlar her zaman, her evin sultanı!

Evinizin sultanını yeterince tanıyor musunuz?

Her anne, kendi sarayında yaşayan bir sultandır! Çok mu iddialı geldi bu cümle? Buyurun kanıtları ortada! Hazır Anneler Günü yaklaşırken bakın bakalım evinizin sultanını yeterince tanıyor musunuz, ona layık bir evlat mısınız?

1- Hangi evde yaşanacağına anne karar verir!

En son emlakçıya gittğinizde neler olduğunu hatırlamıyor musunuz? Evdeki herkes bir şey söylemiş, ama son kararı anneniz vermişti!


2- Annelere göre ev demek, aslında mutfak demek!

Salon kocamanmış kimin umrunda, elbette sizin! Anneniz önce mutfağa bakacaktır. Mutfak küçükse, hiç boşuna çenenizi yormayın, o ev asla sizin sarayınız olamaz!



3- Anneler hayal kurar, babalar gerçekleştirir!

“Şöyle salon salomanje kutu gibi bir evimiz olsa Hüsnü” deyince olay bitmiştir zaten. Yılların kapıkulu babanız, sultanın bir dediğini iki edecek değil ya!

4- Anneler dolap sever!

Ev şahane de olsa, annenizi ikna etmenin tek yolu maalesef dolaplardan geçiyor. Evde eğer gömme dolap, gizli dolap sayısı fazlaysa, o ev annenizin gözünde saray olacaktır!

Haberin Devamı

5- Hiçbir annenin evi küçük değildir!

İki oda bir salon 80 metrekare evde oturuyor olmanız, evinizin küçük olduğu anlamına asla gelmez! Siz bakınca “iki oda bir salon ufacık ev, kendime ait doğru düzgün bir odam bile yok” diyorsunuz ama, bir de annenizin cephesinden bakın olaya! O seksen metrekarenin her bir santimetrekaresi en az sekiz kere silinecek, her bir köşesinin en az beş kere tozu alınacak, her bir camının üzerinden ıslak ve kuru bezlerle en az on sekiz kere geçilecektir. Hal böyle olunca, hesabı bir daha yapın bakalım! Sizin ev gerçekten küçük mü, yoksa bir saray kadar büyük mü?

6- Anneler ev alacaksa önce komşuya bakar!

Siz hiç ev alırken merdivenlerdeki yemek kokusunu analiz edip komşular hakkında fikir yürüten baba gördünüz mü? Göremezsiniz, çünkü bu yetenek ancak annelere aittir!

7-Anneyi mutlu etmek için kolay temizlenen ev almalı!

Anneler mutluluk kaynağıdır, onları üzmeyin. Silinse de parlamayan dolapları olan evi onlara değil satın almak, teklif dahi etmeyin!

8- Anneler ev seçerken sizi düşünür!

Haberin Devamı

Civarda aklınızı çelecek kafe falan var mı diye bakar, sırf sizi düşündüğünden!

9- Anneleri kızdırmayın, karanlık ev almayın!

Temizliği belli olmayan karanlık, puslu, basık evlerde anneler yaşayabilir mi? Onlar bizim sultanımız, ışıl ışıl aydınlık evlere götürün ki, sonrasında enerjileri hep pozitif olsun! Aksi takdirde biliyorsunuz, nereye gideceği belli olmayan terlikler bir anne klasiğidir!



10- Son olarak diyoruz ki Anneler Günü yaklaşıyor!

Şunun şurasında ne kaldı! Hayırlı bir evlat olmanın gereğini yerine getirin. www.milliyetemlak.com'da hangi eve bakıp bakıp hayal kurduğunu bilmiyor musunuz? Yapın bir güzellik, mutluluktan gözleri parlasın evinizin sultanının!