Gazete Vatan Logo

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! (23 Mart Cuma namazı saatleri)

En güzel ve anlamlı Cuma mesajlarını haberimizde derledik. 23 Mart Cuma namazı saatlerine de ulaşabilirsiniz. Sevdiklerinizi böylesine özel bir günde güzel resimli Cuma mesajlarıyla sevindirebilirsiniz.

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! (23 Mart Cuma namazı saatleri)

En güzel Cuma mesajlarını sevdiklerinize göndererek onlara bu özel günü hatırlatabilirsiniz. Yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de iki kat yazıldığına inanılan mübarek Cuma günü için en anlamlı mesajları hazırladık. İllere göre 23 Mart Cuma namazı saatlerini de haberimizden öğrenebilirsiniz.

23 MART CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

*Allah’ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol oIlun! Hayırlı Cumalar…

*Rabbim Seni bugün de dua edenIerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

*Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan Yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

*Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Haberin Devamı

*Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.
*İmkanların bittiği yerde iman vardır. Derdin ne kadar büyük olursa olsun, derdinden büyük ALLAH vardır. Cumanız Mübarek Olsun.
*Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız mübarek olsun.