Gazete Vatan Logo

En güzel Cuma mesajlarını sevdiklerinizle paylaşın! Cuma namazı saatleri...

Her Cuma Müslümanlar için mübarek gün olarak kabul edilir. Cuma günlerinde yapılan iyiliklere daha fazla önem vermek gerekir. Bu günde yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de 2 kat yazıldığına inanılır. Sizler için en güzel Cuma mesajlarını derledik, böylece sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz.

En güzel Cuma mesajlarını sevdiklerinizle paylaşın! Cuma namazı saatleri...

Cuma gününün İslam aleminde ne kadar mübarek bir gün olduğu aşikardır. Bugünün önemini sevdiklerinize hatırlatmak ve onları mutlu etmek için derlediğimiz Cuma mesajlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca Cuma namazı saatlerine de haberimizden ulaşabilirsiniz.

CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

-Allâh’ım Ezânlâ uyânân âbdestle kendine gelen Nâmâzlâ huzurâ vârıp Secde ile yâklâşân, Duâ ile kulluğunu ânlâyân mü’min olmâyı nâsip eyle. âmin! Hâyırlı Cumâlâr.

-‘Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, bizzat rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir. Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) payı gibi bir pay vardır. Şimdi gelmesi için acele etmesinler. ‘ (Zariyat ~58,59) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun. Dua eder, Dua beklerim. Selamlar.

-Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

-Af dilemekten çekinmeyin, Hiç bir günah ALLAH’ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar.

-Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve bizlere Cennetini ihsan eyle! Cumanız mübarek olsun.

Haberin Devamı

-Yüksek makamlar yüksek tepeler gibidir koşarak çıkanlar nefes darlığı hisseder Hayırlı Cumalar

-Binlerce çiçek var, gül başka, milyonlarca insan var ama dost başka, milyarlarca gün var ama Cumalar başka, Cumamız mübarek olsun.

-Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. cumanız mübarek olsun.

-Dua çiçeğini bilir misin, yeryüzünde sulanır, gökyüzünde açarmış. Melekler kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış. Dualarda buluşmak dileğiyle Hayırlı Cumalar.

-Her derde bir deva bulunur ancak ahlaksızlık illetini iyi edecek bir deva yoktur Hayırlı Cumalar

-Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun

-Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya’ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah’ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle… Hayırlı Cumalar!

Haberin Devamı

-O mucizeleri yaratan Rabbim! Kullarına affedici Rabbim! Sen ne dersen o olur, biliriz. Dualarımızı hayırlıysa kabul eyle. Amin! Hayıurlı Cumalar.

- Rabbim sen unutan kullarından etme bizi,dara düşünce hatırlayan kullardan etme bizi yüce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi. Cumanız mübarek olsun.

-Sade duygular yükselsin göklere, yükseklerde hafakan, gözlerde yaşlar, ona susamış dudaklar kadar, açılan eller var. Cuma günün mübarek olsun…

-Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran “Rabbim” Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç… Amin. Cumamız bayram tadında olsun inşaALLAH…

-Varsın Olmasın hayatta her istediğimiz. Biz olana ‘elhamdulillah’ Olmayana ‘eyvallah’ Demesini biliriz. Hayırlı Cumalar.

Haberin Devamı

-İlâhî! Dil verdin, zikrinden ayırma; gönül verdin fikrinden çevirme. İman verdin, daim eyle; ihsan verdin, kaim eyle.