Gazete Vatan Logo

En anlamlı Cuma mesajları! Resimli Cuma mesajları...

Cuma mesajları için arayış devam ediyor. İslam alemi için büyük önem taşıyan Cuma günü için ailenize, sevdikleriniz en güzel mesajları iletin. İşte en anlamlı ve resimli Cuma mesajları haberimizde...

En anlamlı Cuma mesajları! Resimli Cuma mesajları...

Müslümanlar için büyük önem taşıyan Cuma mesajlarının aranması hız kesmiyor. 11 Ayın sultanı olan Ramazan Ayı'nda sevdiklerinizle en anlamlı Cuma mesajlarını paylaşın...

EN ANLAMLI CUMA MESAJLARI

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun...

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin! Tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

Günlerin en değerlisi Cuma'dır. Cuma günü Bayramlardan ve Aşure gününden daha değerlidir. Cuma günü dünyada ve Ahirette müminlerin bayramıdır. Cumanız Mübarek Olsun.

Haberin Devamı

Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!

Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.