Gazete Vatan Logo

En anlamlı Cuma mesajları! 23 Şubat Cuma namazı saatleri

En anlamlı Cuma mesajlarını sizler için derledik. Müslüman alemi için büyük önemi olan bu özel günde Cuma mesajları göndererek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 23 Şubat Cuma namazı saatleri de haberimizde yer alıyor.

En anlamlı Cuma mesajları! 23 Şubat Cuma namazı saatleri

En güzel ve en anlamlı Cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. Yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de bugün iki kat yazıldığına inanılan Cuma gününü sevdiklerinize mesajlarınızla hatırlatabilirsiniz. 23 Şubat 2018 Cuma namazı saatlerini de haberimizden öğrenebilirsiniz.

23 ŞUBAT CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

* Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

* O mucizeleri yaratan Rabbim! Kullarına affedici Rabbim! Sen ne dersen o olur, biliriz. Dualarımızı hayırlıysa kabul eyle. Amin! Hayıurlı Cumalar.

* Varsın Olmasın hayatta her istediğimiz. Biz olana 'elhamdulillah' Olmayana 'eyvallah' Demesini biliriz. Hayırlı Cumalar.

*Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.
*Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar inşallah.
*Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar…
*Amel defterimize en güzel amellerin ve hayırların yazılacağı bir gün olması dileğiyle. Selam ve Dua ile Hayırlı Nurlu Cumalar.
*Selamun Aleyküm, Kısa ömrümüz ebedi CENNETİ hak edecek kadar bereketli olsun..
*Mü'min kardeşinle münakaşa etme, Onun hoşuna gitmeyen şakalar yapma, ve ona yerine getiremeyeceğin bir söz verme. (Hz. Muhammed) Hayırlı Cumalar.
*Hak şerleri hayreyler, Zannetmeki gayreyler, Arif anı seyreyler... Mevlâ görelim neyler, Neylerse güzel eyler... Hayırlı Cumalar.

Haberin Devamı

CUMA DUASI

La ilahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedîn Resûlullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Ya Resûlullah! Aman yarabbi ya Rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Allah’ım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabrini azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allah’ım.
Yarabbi ya Rabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
La ilahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedîn Resûlullah makamımı nur eyle.

Haberin Devamı