Gazete Vatan Logo

TOKİ kura tarihleri 2022! TOKİ kura çekilişi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir?

TOKİ sosyal konut projesinde başvuruların tamamlanmasının ardından kura heyecanı yaşanıyor. İlk kuralar geçen hafta çekildi. TOKİ kura takvimine göre kura çekilişleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 12 ilde başladı. Peki, TOKİ kura tarihleri belli oldu mu? Hangi illerde TOKİ kuraları çekilecek? TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte il il TOKİ kura tarihi listeleri!

TOKİ kura tarihleri 2022! TOKİ kura çekilişi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir?

TOKİ’de kura heyecanı yaşanıyor. Başvuruların tamamlanmasıyla birlikte ilk kuralar 7 Kasım’da başladı. TOKİ’nin kura çekilişleri Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile başlarken ilk aşamada 12 ilde çekilişler yapılacak.

HANGİ İLLERDE TOKİ KURALARI ÇEKİLECEK? İŞTE KURA TAKVİMİ

TOKİ’den yapılan açıklamada Doğu Anadolu'da 7, Güneydoğu Anadolu'da 5 olmak üzere toplam 12 ilde gerçekleştirilecek olan 22 bin 57 konutun kuraları 7-16 Kasım tarihleri arasında çekilecek.

Buna göre, ilk olarak, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Şırnak, Siirt, Batman, Mardin’de kuralar çekildi.

Çekilişi yapılacak diğer kuralar ise şöyle:

Doğu Anadolu Bölgesi'nde; 15 Kasım Salı: Hakkari 804 konut, 16 Kasım Çarşamba: Bitlis 1.250 konut,

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde; 13-14-15-16 Kasım Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba: Şanlıurfa 7 bin 100 konut için kura çekimi yapılacak.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura çekilişi canlı yayınlanıyor. Belirlenen TOKİ kura takvimine göre çekilişi yapılan kuralarda isim listesi TOKİ resmi sayfası üzerinden sorgulanabiliyor.

Haberin Devamı

TOKİ BAŞVURU SONUCU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ