Gazete Vatan Logo

Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu?

Bankaların promosyon yarışı devam ediyor. Özel bankalar peş peşe promosyon tutarlarını açıklarken gözler kamu bankalarına çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarında emekli banka promosyonlarının alt liminiti açıkladı. Peki, Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024…

Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu?

Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar oldu, kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bankalar promosyon vermeye İlk kez 2017 yılında başladı. 2024 yılıyla özel bankalar, promosyon tutarlarını açıklamaya başladı. Kamu bankalarında yapılan promosyon artışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, Emekli banka promosyonları ne kadar oldu?


KAMU BANKALARI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

Maaşlarını Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankalarına taşıyan emeklilerin yeni alacakları promosyon tutarları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre kamu bankalarının bu yılki promosyon ödeme miktarları alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında olacak.

Kamu bankaları emeklilere en düşük 8 bin lira promosyon ödemesi yapacak. Emekli aylığına göre banka promosyonu tutarları 12 bin liraya kadar yükselecek.

EMEKLİ PROMOSYONLARI NE ZAMAN GEÇERLİ OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında ise banka protokolleri yürürlüğe girdikten sonra emeklilerin maaşlarını aldıkları yerden bu ödemeleri alabileceklerini vurguladı. “ Erdoğan “Banka protokolleri yürürlüğe girdikten sonra emeklilerimiz maaşlarını aldıkları yerlerden bu ödemeleri alabilecekler. Yeni banka promosyon rakamlarının emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BANKA PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Banka promosyonu başvuruları ilgili bankanın şubelerinden, internet bankacılığından mobil uygulaması üzerinden ATM’lerden ve SMS yöntemiyle başvuru yapabilirler. Promosyon ödemelerinden yararlanabilmek için maaş ödemelerinin 3 yıl boyunca ilgili bankadan alınacağına dair taahhüt verilmesi gerekmektedir.