Gazete Vatan Logo

LGS ertelendi mi 4 Mayıs 2020? LGS (Liselere Giriş Sınavı) ne zaman yapılacak 2020? Kabine toplantısında ne kadar alındı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine 6. kez telekonferans yöntemiyle toplandı. Toplantıda normalleşme süreci ele alınırken, öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği LGS de sonuca kavuştu. Peki, LGS ne zaman yapılacak?

LGS ertelendi mi 4 Mayıs 2020? LGS (Liselere Giriş Sınavı) ne zaman yapılacak 2020? Kabine toplantısında ne kadar alındı?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Tarabya'daki Huber Köşkü'nde saat 15.10’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. 6. kez video konferans yöntemiyle toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde LGS tarihinin durumu da gündeme alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 6. kez Kabine toplantısı yapıldı. Normalleşme planı üzerine durulan toplantıda, sınavların durumu da netleşti. Kritik toplantıda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu corona virüs ile mücadele süreçlerine ilişkin de sunum yaptı.

Yüksek öğretim kurumları sınavı 27-28 Haziran'da, LGS 20 Haziran'da, askeri öğrenci sınavı 14 Haziran'da yapılacaktır.