Gazete Vatan Logo

EBA kurs hizmeti üzerinden öğrencilere ders desteği sağlanıyor!

EBA Kurs bu yıl da milyonlarca öğrenciye ulaşarak eğitimlerine destek olmaya devam ediyor. EBA Kurs gerek kullanılabilirliği açısından gerek faydası açısından oldukça tercih edilen ve ilgi gösterilen online hizmetlerden biridir. EBA Kurs sayesinde milyonlarca öğrenci anlamadıkları konuları bu platform üzerinden tamamlayabilmektedir.

EBA kurs hizmeti üzerinden öğrencilere ders desteği sağlanıyor!

Eğitim sisteminde oldukça önemli olan değişikliler meydana gelmiştir. Bu değişiklerden en önemlisi ise 2015 te alınan bir karar ile uygulanmaya başlandı. Ve artık tamamen uygulanmış hali ile karşımızda bulunan bu kararı Bakanlar Kurulu toplantısında alındı. Bu karar sadece okuldaki eğitim anlayışını kaliteli bir hale getirmek ve öğrencilerin eşit imkanlarda eğitim almasını sağlamaktır. Eğitim hayatına devam eden öğrenciler ise 2015 yılında alınan bu karardan oldukça olumsuz etkilendiler. Çünkü dershaneler her ne kadar yoklukları olmaması sebebi ile fark edilmese de eğitim sisteminde oldukça önemli bir yere sahipti. Bu karar da eğitim sistemindeki büyük bir boşluğa sebep oldu.

EBA ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ!

EBA KURS İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Öğrencilerin hemen hemen hepsi bu karardan olumsuz etkilenmişse de bazıları çözümleri özel derslerde buldular. Ancak her ailenin durumu bu imkanı sağlamak için yeterli olmayabilir. Bu durum yine bir eşitsizliğe yol açtı diyebiliriz. durum böyle iken çözüm yolları arayan milli Eğitim Bakanlığı çözümü bulmakta gecikmedi. Öğrencilerin ücretsiz olarak faydalanacağı bir eğitim desteği oluştur. Ve artık bu eğitim desteğini de online olarak öğrencilerin hizmetine sunarak erişebilirliğini de kolaylaştırdı. Açılımı Eğitim Bilişim Ağı olan EBA Kurs sayesinde milyonlarca öğrenci hiç bir ücret ödemeden eğitimlerine deste alabilmektedir. EBA Kurs uzman eğitim kadrosu ve gönüllü yayın evlerinin sağladığı güvenilir kaynaklar ile büyük bir bilgi havuzu oluşturmuştur. Bu bilgi havuzundan faydalanmak isteyen öğrenciler EBA Kurs un belirli tarihlerde yaptığı kabul ettiği başvuru tarihleri arasında EBA Kurs a başvuruda bulunabilir. Ve bu eğitim fırsatından yararlanma hakkına sahip olabilir. Ezberci bir sistemden de uzaklaştıran EBA Kurs oldukça faydalı bir sistemdir. Çünkü bu sistemde öğrenciler aynı zamanda araştırmacı bir kimlikte kazanmaktadır. Dilediği ya da eksik gördüğü konuya öğrenciler bir araştırma sonucu ulaşabilmektedir. EBA Kurs aynı zamanda öğrencilerin eşsiz bir bilgi birikiminden faydalanacağı bir sistemdir. Bu bilgi havuzundan öğrenciler sadece bir şeyler öğrenmeyecek aynı zamanda bu bilgi havuzunun da büyümesine katkı da bulunarak öğrencilerin öz güvenini de desteklemektedir. EBA Kurs tan sadece devlet okulunda öğrenim gören öğrenciler değil özel okulda da öğrenim gören öğrenciler de faydalanabilmektedir. EBA Kurs tan faydalanacak olan öğrencilerin yapacakları şey ise oldukça basittir. Öncelik ile öğrenciler eğitim gördükleri okuldan yetkili öğretmenden bir adet EBA Kurs giriş şifresi almaları gerekecektir. Bu şifre ile beraber öğrenci internet bağlantısının bulunduğu herhangi bir bilgisayardan veya akıllı cep telefonundan resmi EBA Kurs web sayfasına girmeleri gerekecektir. Daha sonra burada sizlerden bazı bilgileriniz istenecektir. Bu bilgiler ise T.C kimlik numaranız ve almış olduğunuz EBA Kurs giriş şifrenizdir. Bu bilgileri uygun boşluklara eksiksiz bir şekilde yazdıktan sonra giriş butonuna basın. Ve buradan dilediğiniz dersleri seçerek videolu anlatımlardan yararlanın

Haberin Devamı