Gazete Vatan Logo

Ailesini katletmişti! Ölü bulundu

İngiltere'de polisin cumartesi akşamından bu yana aradığı cinayet zanlısı gencin dün akşam ölü bulunduğu açıklandı.

Üvey kardeşi Derin (6), annesi Janet Jordon (48) ve annesinin erkek arkadaşı Philip Howard’ı (44) öldürdüğü düşünülen Jed Allen (21) ölü bulundu. İngiltere polisi, cumartesi akşamından bu yana zanlıyı arıyordu.

Daily Mail’in haberine göre, Allen, Oxford’da bir ormanlık alanda kendini asarak intihar etti. Allen’ın ölmeden önce yedi arkadaşına “kötü bir şey yaptığını” ifade eden bir mesaj attığı ortaya çıktı. Allen’ın mesajda arkadaşlarından polisi aramalarını istediği belirtildi. En yakın arkadaşı Jordan Dee’ye “veda telefonu” açan Allen’ın cesedi bölge sakinleri tarafından bulundu. Polis, cinayetin ikinci bir zanlısı olup olmadığını araştırdığını açıkladı.



Wolverine hayranı olduğu belirtilen cinayet zanlısı Allen’ın sosyal medyadaki bıçaklı ve baltalı fotoğrafları İngiliz basınında hızla yayılmıştı. Zanlının anne-babasının boşanmasını atlatmakta zorlandığı ve annesinin alkolik olması nedeniyle zorluk çektiğini öne sürülmüştü.

Daily Mail, Allen’ın sosyal medya hesaplarında sıklıkla kızgınlığını dile getirdiğini ve “pislik gibi muamele görmekten sıkıldığını” yazdığını belirtmişti. Allen’ın paylaştığı bir videoda ise kameraya bakarak çığlık attığı ve “Burası bir deli evi. Artık katlanamıyorum” dediği dikkat çekmişti.

Ailenin yaşadığı şok hakkında konuşan Allen’ın kuzeni Tyler Clarke, kuzeninin teslim olması yönünde çağrı yapmış ve “Kimse neler olduğuna inanamıyor. Neden böyle bir şey olduğunu bilmek istiyoruz, ancak sebebini yalnızca Jed biliyor” demişti.

Haberin Devamı