Gazete Vatan Logo

Dükkan seferberliği

Gayrimenkul sektöründe konuttan sonra dükkan seferberliği başladı. Emlak Konut GYO, 16 projesindeki dükkanları ‘Şimdi Al 2018’de Öde’ kampanyasıyla 120 ayda % 0.50 vade farkıyla satışa çıkardı. Şirket, ilk kez tüm ticari ünitelerinde 120 ay vade uyguluyor.

Dükkan seferberliği

Gayrimenkul sektöründe konutlara ilişkin 3. seferberlik hamlesi devam ederken, bu kez ticari üniteler için yeni bir kampanya hamlesi geldi. Emlak Konut GYO, projelerindeki ticari ünite ve dükkanlar için ‘Şimdi Al 2018’de Öde’ kampanyasına başlıyor. Bu kapsamda 16 projede yer alan 209 ticari ünite, ödemeleri 2 ay ertelemeli olarak Ocak 2018’de başlayacak şekilde satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında ticari ünite bedelinin yüzde 25’i peşin olarak alınıyor. 60 ayda sıfır faiz, 120 ayda da yüzde 0.50 vade farkı uygulanıyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılırken, vade süresince bir kez yüzde 20 ara ödeme alınıyor. Bu kampanya ile birlikte Emlak Konut GYO ilk kez tüm ticari ünitelerinde 120 ay vade uyguluyor. Kampanya yıl sonuna kadar devam edecek.

Konutta son 10 gün!

Gayrimenkul sektörü, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlattığı ‘seferberlik’ hamlesini bu yıl da sürdürüyor. Darbe girişiminden sonra ekonomiye can vermek ve konut satışlarını hızlandırmak için Emlak Konut GYO öncülüğünde 120 ay vadeli, Şubat 2017’de de 240 ay vadeli seferberlik başlatan sektör, 15 Eylül’de de yine bir ilke imza atarak 1.5 yıl ertelemeli kampanya başlatmıştı. Emlak Konut yüklenicilerinin imza attığı bu kampanya, taksitleri Ocak 2019’a erteliyor. 22 projenin dahil olduğu kampanyada faiz oranı 120 ay için yüzde 0.99. Yaklaşık 40 bin konutun dahil olduğu kampanyadan yararlanabilmek için son tarih 31 Ekim. Tüketicilerin bu kampanyadan yararlanabilmesi için 10 günleri kaldı. Ancak yüklenici firmalar isterlerse kampanya süresini uzatabilecekler.

Haberin Devamı

Hangi projeler var ?

- Ayazma Emlak Konutları
- Bahçekent Emlak Konutları
- Batışehir
- Bulvar İstanbul
- Dumankaya Miks
- Emlak Konut Başakşehir Evleri
- Emlak Konut Ispartakule Evleri
- Esenler Emlak Konutları
- Körfezkent 3
- Körfezkent Emlak Konutları 4
- Metropol İstanbul
- Nevşehir Emlak Konutları
- Nidakule Ataşehir
- Park Yaşam Mavişehir
- Stüdyo 24
- Unikonut Ispartakule

Haberin Devamı