Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 87. bölümünde yeni plan devrede!

Diriliş Ertuğrul 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'ta Ertuğrul Bey, düşmanları için yeni planlar yapmaya başlıyor, "Bir gün bu koca cihanı Türkler fethedecek” sözleri oldukça heyecan yaratıyor. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde neler yaşanacağına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Diriliş Ertuğrul 87. bölümünde yeni plan devrede!

Uran hainler ile birlik olup son bir koz daha oynuyor ve obasını geri almak için harekete geçiyor. Aynı zamanda bu konuda Vasilius da Ural’a destek verme konusunda söz veriyor. Ural ve Vasilius beraber darbe yapmak için Çavdar obasına giderken, hatası yüzünden obayı terk etmiş olan Dündar Bey onları görüyor ve bu bilgiyi hemen Ertuğrul Bey’e iletiyor. Bunun üzerine Ertuğrul Bey de hain beyleri, Ural’ı ve tüm hainleri, Aliyar ve alpları ile beraber öldürüyor. Vasilius da Türk beyleri ile baş edemeyeceğini bildiği için hızla orayı terk ediyor. Acaba, bundan sonra Vasilius Ertuğrul Bey’e ne şekilde saldırmayı deneyecek? Vasilius nasıl bir intikam planı peşinde? Vasilius’un bir hamle yapmasını tahmin eden Ertuğrul Bey’in ise Vasilius için önlem planı ne?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Aslıhan da Ilgın’dan dönüyor. Döndüğü gibi de Ural’ın yaptığı hain darbe teşebbüsü ile karşılaşıyor. Hatta Aslıhan, Ilgın’da bulunmaktan çok da memnun olmadığını ve yurdunda kalmayı tercih edeceğini ima ediyor. Acaba Aslıhan, Sadettin Köpek ile evlenmeyecek mi? Peki Aslıhan, Sadettin Köpek ile evlenmekten vazgeçerse buna Aliyar ile Ertuğrul Bey ne tepki verecekler?

Haberin Devamı

Fragmanı yayınlanmış olan Diriliş Ertuğrul dizisinin muhteşem 87. Bölümü 10 Mayıs Çarşamba akşamı TRT 1’de izleyicilerinin karşısında olacak!

Diriliş Ertuğrul Dizisinin 86. Bölümünde Neler Olmuştu?

Nefesleri kesen dizinin son yayınlanan bölümünde Ural ile Vasilius, hain bir plan yaparak Konya yolu taraflarında Doğan’ı öldürmüştü. Hatta Dündar Bey’i de esir almıştı. Bunu öğrenen Ertuğrul Bey ise hiç vakit kaybetmeden intikam almak için harekete geçmişti. Ertuğrul Bey, Aliyar ve alpları ile beraber Karacahisar kalesine girip her yeri darmadağın etmişti. Bu şekilde kardeşi Dündar Bey’i de kurtarmıştı.

Öte yandan Helena da düğüne giderken Nikea yolunda Bamsı sayesinde kurtarılıp Kayı obasına getirilmişti. Kaleye vardığında bu manzarayı gören Vasilius için bu olanlar büyük bir yıkım olmuştu. Hatta Helena’nın kendi isteği ile gittiğini öğrendiğinde iyice öfkelenmişti. Artık bundan sonra Ural ve Vasilius öfkeleri ile beraber çok daha büyük hamleler yapacaklardı.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Dündar Bey de daha önce yapmış olduğu o büyük hata yüzünden kendini çok suçlu hissediyordu ve bunun altında iyice eziliyordu. Bunun üstüne Dündar Bey, bir mektup bırakarak obayı terk etmişti. Hayme ana ise her ne kadar henüz bundan haberdar olmasa da kötü bir şeylerin olacağını sezmeye başlamıştı.