Gazete Vatan Logo

Dayan Yüreğim’in ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

Çok yakında FOX ekranlarında yayınlanacak, Endemol Shine Türkiye’nin yapımcısı olduğu ‘Dayan Yüreğim’ için geri sayım başladı. Dayan Yüreğim’in ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dayan Yüreğim dizisinde bir kadının, her şeyini kaybettikten sonra hayatta kalma mücadelesi ele alınacak...

Dayan Yüreğim’in ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

Fox TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Dayan Yüreğim’in ilk tanıtım fragmanı izleyiciyle buluştu. Başrollerini Ece Uslu ve Cansel Elçin’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, senaryosunu Alican Yaraş ile Serap Gazel’in kaleme aldığı, hikayesi Ozan Yurdakul’a ait olan ‘Dayan Yüreğim’ çok yakında izleyici ile buluşacak.

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturacağı, senaryosunu Alican Yaraş ve Serap Gazel’in kaleme aldığı, hikayesi Ozan Yurdakul’a ait olan, başrollerinde ise Cansel Elçin, Ece Uslu, Berk Atan ve Nilay Deniz’in yer aldığı Dayan Yüreğim’in detayları belli oldu.

Daha önce çok sevilen dizilerle ekrana gelen Ece Uslu ile büyük projelerde yer alan Cansel Elçin’i buluşturan “Dayan Yüreğim”, bir kadının, her şeyini kaybettikten sonra hayatta kalma mücadelesini çarpıcı bir gerçeklikle anlatıyor. Çekimleri Amsterdam ve İstanbul’da gerçekleşecek olan “Dayan Yüreğim” yakında FOX’ta!

ECE USLU DAYAN YÜREĞİM DİZİSİNDE

Haberin Devamı

Daha önce ‘Karagül’, ‘Zerda’, ‘Kızım Nerede’ gibi çok sevilen dizilerle ekrana gelen Ece Uslu ile ‘Hatırla Sevgili’, ‘Gönülçelen’, ‘Kırık Kanatlar’ gibi büyük projelerde yer alan Cansel Elçin’i buluşturan ‘Dayan Yüreğim’, bir kadının, her şeyini kaybettikten sonra hayatta kalma mücadelesini çarpıcı bir gerçeklikle anlatıyor. Çekimleri Amsterdam ve İstanbul’da gerçekleşecek olan ‘Dayan Yüreğim’ FOX’ta yayınlanacak.