Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Korku içinde yaşayacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRKEN Vakfı'nın düzenlediği gala yemeğinde konuştu. FETÖ'nün dünyanın her köşesinde hizmet adı altında örgütlendiğinin altını çizen Erdoğan, 'bu ihanet şebekesinin foyası ortaya çıkmıştır' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Korku içinde yaşayacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

- Adeta BM Genel Kurulu'ndaki gibi toplanmış şu kardeşlik tablosunun herkese örnek olmasını temenni ediyorum.

- Ayrımcılığn arttığı zor bir dönemde sizlerin bu muhabbetinizde herkese örnek olduğunuza inanıyorum.

-Kendi milletine tepeden bakan sözde aydınların bize verdiği zararı düşman dahi vermemiştir

-Hainlerin ele başlarına baktığımızda bir çoğunun iyi eğitim aldığını görüyoruz. Eğitim cehaleti alıyor ama hainlik baki kalıyor.

-Hiçbir medeni devlet darbe teşebbüslerini cezasız bırakmaz Biz de adımlarımızı atıyoruz. Birileri akıl vermeye çalışıyor. Onlar akıllarını kendilerine saklasınlar.

- Vatanına, milletine, kendi bağrından çıktığı topluma aidiyetini kaybedenin varacağı tek yer, unutmayın, ihanet çukurudur. Hiçbir medeni devlet, darbe teşebbüsü gibi demokrasiye ve milli iradeye yapılan bir saldırıyı cezasız bırakmaz. 15 Temmuz gecesi işlenen bu suçun hesabını da bizler hukuk içinde soruyoruz, soracağız. Bundan geri adım atmak yok.

Haberin Devamı

-Dünyanın her köşesinde hizmet diye örgütlenen bu ihanet şebekesinin foyası ortaya çıkmıştır

- Bu ihanet hiç kimsenin yanına kâr kalmayacak. Türk adaletinden firar ettiğini düşünenler hesap verecektir. FETÖ'cüler nereye kaçarsa kaçsınlar daima korku içinde yaşayacaklar. FETÖ kara propagandaya her yerde devam ediyor. AK Parti'ye karşı çıkanlar FETÖ yalanlarının yayılmasına devam ediyor. Yalanın panzehiri hakikattir. Bu anlayışla çalışmalıyız. FETÖ'nün DEAŞ'tan farkının olmadığının anlaşılması gerekiyor. ABD'li dostlarımıza bunu anlattık ama bir türlü anlamıyorlar.