Gazete Vatan Logo
Magazin Çocuklardan bayram şarkıları

Çocuklardan bayram şarkıları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kendi müzik listelerini oluşturan çocukların favorisi Barış Manço şarkıları oldu

Çocuklardan bayram şarkıları

8-12 yaş aralığındaki 16 çocuk, 23 Nisan kampanyası kapsamında ‘İPhone ile çekildi’ konseptiyle kamera arkasına geçip kendi dünyalarını fotoğrafladı. Bu özel günde Apple Music için bir de müzik listesi hazırlayan çocukların listesinde Türk müzik tarihine yön vermiş olan Arkadaşım Eşşek, Anlıyorsun Değil Mi, Ayı, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa ve Domates Biber Patlıcan gibi unutulmaz Barış Manço şarkıları çocukların favorilerinden oldu.

23 Nisan Çocuk Dans Partisi müzik listesiyle; Sertab Erener’den Sıla’ya, Soner Sarıkabadayı’dan Ceza’ya, Athena’dan Manga’ya kadar uzanan çeşitli Türk sanatçılarının şarkıları dinlenebiliyor, Ed Sheeran, Selena Gomez, Jennifer Lopez, 50 Cents gibi pek çok uluslararası pop fenomeninin şarkılarına da aynı liste içinden ulaşılabiliyor.

Doğukan Manço da Ayı şarkısına yaptığı yeni remix ile listede yer aldı ve “Tüm dünya çocuklarına Ulu Önder Atatürk’ün armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi. Çocukların ‘Rengarenk’ şarkısı ile 23 Nisan listesinde tercih ettiği Sertab Erener “Aramızda onca yıl fark olmasına rağmen hala çocukların sevdiği, kalplerindeki şarkı olmak beni sonsuz mutlu etti” sözleriyle hislerini paylaştı. Müzik listesine ‘Buz’ şarkısı ile seçilen Soner Sarıkabadayı ise mutluluğunu “Çocukların sevgi ve ilgisini dünyalara değişmem. Benim en özel dinleyicilerim çocuklardır. Hepsini çok çok seviyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” sözleri ile ifade etti.

Haberin Devamı