Gazete Vatan Logo

Cityscape Dubai'de bir firma daha

8–10 Eylül 2015 tarihlerinde Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global fuarında Aremas da boy gösterecek.

Gayrimenkul sektöründe proje geliştirme, konut satış/pazarlama ve ofis kiralama danışmanlığı konularında başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken ve Tekfen, Rönesans, Tahincioğlu, Anadolu Holding, Sanko Holding, Yüksel İnşaat, Turkmall, Gürallar Yapı, Akzirve, SelkaNsk İnşaat, Demirland Yapı, William Turner Gayrimenkul ve Daça Gayrimenkul gibi Türkiye’nin önde gelen firmalarına hizmet sunan AREMAS, Cityscape Dubai’de, 4E01no’lu standda yerini alacak.

Yatırım haritası çıkarılacak

Gerek yürüttüğü projelerin gerekse İstanbul’un tanıtımını yapacak olan AREMAS, fuarda ayrıca Türkiye’ye ve İstanbul’a yönelik yatırım analizini içeren bir de anket yapacak. Fuara özel hazırlanan anket ile Körfez bölgesindeki gayrimenkul yatırımcılarının planları çerçevesinde, Türkiye yatırım haritasının çıkarılması hedefleniyor.

AREMAS, Körfez bölgesinden yatırımcıları ağırlayacağı kendi standının haricinde, Çengelköy ve Acıbadem’de satışını yürüttüğü projelerini de farklı standlarda yatırımcılara tanıtacak: Aremas’ın satış ve pazarlama sürecini yürüttüğü Çengelköy Park Evleri, sunduğu az katlı rezidans, villa ve konak konforuyla İstanbul’un en özel semtlerinden Çengelköy’ün sırtlarında, bahçeli ev konforu ve Boğaz manzarasıyla dikkat çekiyor. Aremas’ın fuarda yer alacak yeni Acıbadem projesi ise, Akasya AVM’nin karşısındaki muhteşem konumuyla dikkat çekiyor. Kapanmaz Marmara Denizi manzarasının yanısıra;metro, metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde ve yapımı devam eden Avrasya Tüneli girişinde konumlanan projenin, yatırım değeri arayan gayrimenkulcülerin ilgi odağında olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Cityscape Dubai için özel bir çalışma ekibi kurduklarını belirten AREMAS Genel Müdürü Vedat ARSLAN, “Gerek AREMAS standı gerekse projelerimize özel standlarımızla ve hazırladığımız gayrimenkul yatırım anketi ile verimli bir fuar süreci yaşayacağımıza inanıyorum. Özellikle, fuarda elde edeceğimiz verileri gayrimenkul sektörü ile paylaşarak, yabancı yatırımı konusunda sektöre de istatistiki bir veri kazandırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Haberin Devamı