Gazete Vatan Logo

Cinayetleri yüzünden 'Dexter'a benzetildi!

Cinayetleri yüzünden 'Dexter'a benzetildi!

ABD'de kendini ihbar eden 19 yaşındaki seri katil Miranda Barbour,yaklaşık 100 kişiyi öldürdüğünü iddia etti. Öldürdüğü insanların çocuklara taciz eden veya borçlu kişiler olduğunu belirten Miranda'ya, ülkedeki medya tarafından gerçek "Dexter" lakabı verildi.



Cinayetleri işlemek için kullandığı özel bir bıçağının olduğunu da söyleyen Barbour, her öldürdüğü kurban için bıçağına bir çentik attığına da açıkladı.

Hapishaneden yerel bir gazeteye konuşan Barbour, altı yıl içerisinde Alaska, Texas, Kuzey Carolina ve California eyaletlerinde en az 22 cinayet işlediğini söylemişti.

Pennsylvania eyaletinin genç katili ölüm cezasıyla yargılamak istediğini belirten Barbour'un avukatı, bu davada ölüm cezasının düşünülmemesinin gerektiğini söyleyerek, "Uygun durumda olmayan insanları ölüm cezası ile yargılayarak, adalet sistemi hataya düşebilir" diye konuştu.

Barbour'un avukatı, genç katilin itirafı sırasında bir avukatın bulunmaması yüzünden polisin anayasal bir hakkı çiğnediğini ve bu durumun Barbour'u ölüm cezası için "uygun olmayan" bir duruma koyduğunu açıkladı.

Pennslyvania polisi, muhtemel faili meçhul cinayetlerle Barbour'un bağlantısının olup olmadığını anlamak için yakın eyaletlerde araştırma yapıldığını belirtti.

Haberin Devamı