Gazete Vatan Logo

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin İstanbul adaylığında öne çıkan isimlerden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Görüşmeye ilişkin gazetevatan.com konuşan İmamoğlu, "Adaylık teklifi resmen yapıldı mı?" sorumuza "Aile içinde güzel bir sohbet oldu. Sürecin olgunlaşmasına dönük de konuştuk" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama!

Yerel seçim yaklaşırken sürpriz bir görüşme gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul adayı olacağı konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile evinde görüştü. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmeye CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

GAZETEVATAN'A KONUŞTU

Görüşme sonrası CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yapmadan ayrılırken, ilk açıklama Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Gazetevatan.com'a konuşan İmamoğlu, "Aile içinde il başkanımızın da bulunduğu güzel bir sohbet oldu" dedi. "Resmen adaylık teklifi yapıldı mı?" sorumuza İmamoğlu " Bu sohbet içerisinde sürecin olgunlaşmasına dönük de konuştuk" ifadesini kullandı. İmamoğlu, "Ben partimin kurullarının karar verme sürecini kolaylaştırmak için çalışıyorum" şeklinde konuştu.