Gazete Vatan Logo
Magazin Cesur ve Güzel 1. bölüm fragmanı ile bu akşam Star TV ekranında!

Cesur ve Güzel 1. bölüm fragmanı ile bu akşam Star TV ekranında!

Star TV ekranında başlayacak olan yeni dizi Cesur ve Güzel 1. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Cesur ve Güzel dizisi oyuncu kadrosu ve yayınlanan 1. bölüm fragmanları ile dikkatleri üzerine çekti. Cesur ve Güzel 1. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam Star TV ekranında...

Cesur ve Güzel 1. bölüm fragmanı ile bu akşam Star TV ekranında!

Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak yer alıyor. Star TV ekranında bu akşam başlayacak olan Cesur ve Güzel güçlü oyuncu kadrosu ve sımsıcak hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

CESUR VE GÜZEL DİZİSİ HAKKINDA

Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği gizem dolu hikayelerle örülü dizide Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren Cesur; Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterleriyle ekrana gelecek.

CESUR VE GÜZEL 1. BÖLÜM FRAGMANI

Star TV’de yayınlanacak dizinin konusu ise kısaca şöyle:

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına gu¨zeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

Haberin Devamı