Gazete Vatan Logo
Magazin Celil Nalçakan: Öldürmek zorunda kalıyorsunuz

Celil Nalçakan: Öldürmek zorunda kalıyorsunuz

Celil Nalçakan, 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği 'Zülfikar' karakterini ve yeni projelerini anlattı.

Celil Nalçakan: Öldürmek zorunda kalıyorsunuz

Öykü Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu '20 Dakika', oyuncu Celil Nalçakan'ı konuk etti. Nalçakan, NTV Radyo dinleyicilerine oyunculuk hayatını, 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği 'Zülfikar' karakterini ve yeni projelerini anlattı.

Ailesinin isteği üzerine üniversitede Jeoloji Mühendisliği’ni kazanan Celil Nalçakan, 7 senelik üniversite serüveninin ardından oyunculuk için okulu bıraktığını belirterek, "Her zaman yapmak istediğim oyunculuk mesleğine yatay geçiş yapmış oldum" dedi.

Pek çok dizide izleme fırsatı bulduğumuz ünlü oyuncu, planları arasında önümüzdeki dönem bir tiyatro oyununda yer almak olduğundan bahsetti.

"HAYAT VERDİĞİNİZ KARAKTERİ ÖLDÜRMEK ZORUNDA KALIYORSUNUZ"

'Poyraz Karayel' dizisinde 'Zülfikar' karakterini canlandıran Nalçakan, "Böyle bir karaktere 2,5 sene boyunca hayat vermek benim için çok özel bir şeydi. 'Zülfikar' rolü hazine sandığı gibiydi. Açtıkça içinden bir sürü şey çıktı. Dizi bitince can verdiğiniz karakteri öldürmek zorunda kalıyorsunuz. Zor ve ağır bir durum. Bu kadar önemli bir dizide rol aldıktan sonra gelecek projelerin de çok iyi olması gerekiyor. Seçim yapmak giderek zorlaştı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"GURURUM OKŞANDI"

Aynı zamanda, Kafa Dergisi’nde yazan ünlü oyuncu, yazarlık serüveniyle ilgili, “Bana yazı yazmamı önerdiklerinde ‘Ben yazarım da okunan bir yazar değilim’ diye espri yapıyordum. Sonra denemeye karar verdim ve okurlar beğendikçe daha mutlu oldum. Dışarıda ‘Dedem bir fotoğraf çektirebilir miyiz?’ diyen grubun yanına ‘Abi, şu sayfayı imzalar mısın?’ diyenler eklenince gururum okşandı” dedi.

Nalçakan ayrıca, Kitap yazmakta olduğunu ve kitabın isim babasının Zafer Algöz olduğunu sözlerine ekledi.

"HER SİVASLI KADAR TÜRKÜ SÖYLEYEBİLİYORUM"

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgilenen Celil Nalçakan, müzik serüveninin 'Poyraz Karayel’de başladığını dile getirerek, "Bir gün senaristimiz arayıp ‘Türkü söyleyebiliyor musun?’ diye sordu. ‘Her Sivaslı kadar söyleyebiliyorum’ yanıtını verdim ve aslında müzik hayatıma bu şekilde girdi" dedi.

6 Mayıs’ta İzmir’de, 7 Mayıs’ta Eskişehir’de Can Gox’un konserlerinde konuk olarak sahneye çıkacağını müzikseverlere duyuran ünlü oyuncu, 'Poyraz Karayel'in sevilen oyuncuları İlker Kaleli ve Cem Cücenoğlu’yla birlikte bir albüm projesi olduğunun müjdesini verdi.

Haberin Devamı