Gazete Vatan Logo

Çarkçı'dan sektöre hızlı giriş

Çarkçı Denizcilik aynı zamanda inşaat alanındaki faaliyetlerine hızlı bir giriş yapıyor.

Yıllardır deniz severlerin vazgeçemediği Çarkçı Denizcilik, 2014-2015 sezonuna hızlı başladı. Yeni ürünlerini deniz sever müşterileri ile buluşturan Çarkçı Denizcilik aynı zamanda inşaat alanındaki faaliyetlerine hızlı bir giriş yapıyor.

1994 yılında marin sektöründeki faaliyetine başlayan Çarkçı Denizcilik sektörün dünya çapındaki lider markaları ile büyümeye devam ediyor.

Yeni hizmet noktaları, sunduğu ürün ve hizmet kalitesi, ürün çeşitliliği ve yenilikçi atılımları ile sektöründe örnek teşkil edecek projelere imza atan Çarkçı Denizcilik senelerdir birlikte yol aldığı Collano Semparoc’tan sonra Collano’nun çeşitli alanlarında kullanılacak iddialı ürünleri ile müşterilerine destek vermeye devam ediyor.

Çeşitli sektörlerde tüm ihtiyaçlara karşılık verecek teknik özelliklere sahip Collano yapıştırıcılar, geniş ürün yelpazesiyle inşaat sektöründe de dikkat çekiyor. Üstün kalitesi, İsviçre teknolojisi ve yılların deneyimini içinde barındıran Collano yapıştırıcılar, özellikle BM866 tutkal ile sınırları zorluyor. UV ışınlarına dayanıklı, uzun ömürlü BM866, 1 m2 de 250 kg taşıma gücü ve üstün koparma gücü ile tabuları yıkıyor.

Haberin Devamı