Gazete Vatan Logo

Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı kura çekilişi yapıldı! Adana ve Osmaniye yangında ilk müdahale işçisi kura sonuçları

Orman Genel Müdürlüğünün orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinde çalıştırılmak üzere Adana ve Osmaniye illerinde istihdam edilecek geçici işçi alımı kuraları çekildi. İşte Adana ve Osmaniye yangında ilk müdahale işçisi kura sonuçları...

Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı kura çekilişi yapıldı! Adana ve Osmaniye yangında ilk müdahale işçisi kura sonuçları

Orman Genel Müdürlüğünün orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinde çalıştırılmak üzere Adana ve Osmaniye illerinde istihdam edilecek geçici işçi alımı kuraları yapıldı. Adana ve Osmaniye yangında ilk müdahale işçisi kura sonuçları...

Orman Genel Müdürlüğünün orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinde çalıştırılmak üzere Adana ve Osmaniye illerinde istihdam edilecek toplam 40 geçici işçi alımı için İşkur İl Müdürlüğü tarafından müracaatları alınan geçici işçi alımı kuraları yapıldı.

Başvuru şartı tutan adayların isim listelerinin Orman Bölge Müdürlüğüne gönderilmesiyle birlikte Sarıçam Yangın İlk Müdahale Ekibi ve Orman Deposunda noter huzurunda adayların katılımıyla çekiliş gerçekleştirildi.

Çekiliş öncesi konuşma yapan Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Can, süreçle ilgili açıklayıcı bilgiler vererek adaylara hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Çekilişe Personel Şube Müdürü Ahmet Ayyıldız, Adana Orman İşletme Müdürü Mesut Serter ile birlikte çok sayıda görevli katıldı.

“Kovid 19” önlemleri kapsamında açık alanda, sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımına titizlikle uyularak yapılan kura çekimi sonucu Adana ili için 100 aday ve 100 yedek, Osmaniye ili için 60 aday ve 60 yedek olmak üzere toplam 320 kişi belirlendi.

Haberin Devamı

YANGINDA İLK MÜDAHALE İŞÇİSİ KURA SONUÇLARI

ADANA ASİL LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

ADANA YEDEK LİSTE İÇİN TIKLAYIN

OSMANİYE ASİL LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

OSMANİYE YEDEK LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN