Gazete Vatan Logo

Çağan Atakan Arslan nam-ı diğer Avatar Atakan kimdir?

Survivor 2016'nın fiziksel açıdan en güçlü isimlerinden olan Çağan Atakan Arslan kimdir? Hayran kitlesinde büyük bir artış yaşanan Çağan Atakan Arslan'nın özel hayatı oldukça merak ediliyor. Çağan Atakan Arslan hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

Çağan Atakan Arslan nam-ı diğer Avatar Atakan kimdir?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016'nın en dikkat çekici isimlerinden olan Çağan Atakan Arslan kimdir? Büyük bir ilgi ile takip edilen yarışma programı Survivor'ın oyunlardaki başarısı ile ilgi toplayan Çağan Atakan Arslan aslen nerelidir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Çağan Atakan Arslan'ın tüm bilinmeyenleri...

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

Çağan Atakan Arslan Türk kick boks ve Muay Thai sporcusu.

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir.[kaynak belirtilmeli] Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

Haberin Devamı

2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir.[kaynak belirtilmeli] TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır.[kaynak belirtilmeli] 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

Survivor 2016'da ünlüler takımında yer almıştır.