Gazete Vatan Logo

Bugün burç yorumunuz ne diyor?

Burç yorumları günlük olarak yapılır. Bu yazımızda da 19 Mayıs Perşembe gününe ait burç yorumlarını sizinle paylaşmış bulunuyoruz. Burç yorumlarını yazımızın devamından öğrenebilirsiniz.

Bugün burç yorumunuz ne diyor?

Akrep Burcu: 23 Ekim – 21 Kasım tarihleri arasında doğan Akrep Burcu insanları su grubundandır. Canlı kırmızı ve siyah renkleri akrep burcu insanlarının en sevdiği renklerdir. Kararlı bir yapıya sahip olan akrep burcunun inatçılık gibi bir özeliliği de bulunmaktadır. Onu kararından döndürmeniz çok zordur.

Yay Burcu: 22 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasında doğan Yay Burcu insanları ateş grubundandır. Mor ve morumsu renklerde hoşlanmaktadırlar. Canlı, aktif ve enerjik bir yapıya sahiptirler. Bu yapıları sayesinde çevrelerinde daima dikkat çeken bir isim olmaktadırlar. En kötü özellikleri ise alaycı olmalarıdır.

Oğlak Burcu: 22 Aralık – 19 Ocak tarihleri arasında doğan Oğlak Burcu insanları toprak grubundandır. Koyu kahve ve nefti renkleri oğlak burcu insanlarının en sevdiği renklerdir. İnatçıdırlar ancak bu inatları onlara olumlu olarak yansımaktadır. Çünkü hırslı bir yapıya sahip olurlar ve en büyük idealleri yükselmektir.

Kova Burcu: 20 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında doğan Kova Burcu insanları hava grubundandır. Koyu mavi ve karışık renklerden hoşlanmaktadırlar. Etkili konuşma üslubuna sahiptirler. Etkili konuşmaları ile çevrelerinde birçok kişiye etkileyebilirler. Yardımsever bir yapıdadırlar ancak bunun yanı sıra birde insanları beğenmeme gibi kötü bir özellikleri bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Balık Burcu: 19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasında doğan balık burcu insanları su grubundandır. Deniz mavisi ve gümüş renkleri balık burcu insanlarının en sevdiği renklerdendir. Merhametli bir yapıya sahiptirler.

Koç Burcu: 21 Mart – 19 Nisan tarihleri arasında doğan koç burcu insanları ateş grubundandır. Ateş kırmızısı ve narçiçeği en hoşlandığı renklerdir. Hem cesur hem de lider bir yapıya sahiptir. Kötü huyu ise aceleci olmasıdır. Zafer koç burcu insanlarının en büyük idealidir.

Boğa Burcu: 20 Nisan – 20 Mayıs tarihleri arasında doğan boğa burcu insanları toprak grubundandır. Pembe, açık mavi ve krem renkleri boğa burcu insanlarının en hoşlandığı renklerdir. Ün, şan, şöhret düşkünüdürler.

Haberin Devamı

İkizler Burcu: 21 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasında doğan ikizler burcu insanları hava grubundandır. Sarı, gri ve açık mavi renkleri ikizler burcunun en sevdiği renkler arasında bulunmaktadır. İkizler burcunun sevgisi çok büyüktür. Ve ikizler burcu daima yazmaya düşkündür. En büyük ideali yazarlık olurken, en büyük arzusu da yazdıklarıyla ün yapmak olmaktadır. Geveze olması ise en büyük yanlışıdır.

Yengeç Burcu: 22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasında doğan Yengeç burcu su grubundandır. Beyaz, gümüş ve gri en sevdiği renklerdendir. Sadakati bulabileceğiniz en net burçtur. Maddiyatına da fazlasıyla güvenir bu burcun insanları.

Aslan Burcu: 23 Temmuz – 22 Ağustos tarihleri arasında doğan Aslan burcu ateş grubundandır. Koyu sarı ve turuncu renkleri en sevdiği renkler arasında bulunmaktadır. Kendiyle övünmeye bayılır. En büyük hedefi ise zirveye çıkmaktır.

Başak Burcu: 23 Ağustos – 23 Eylül tarihleri arasında doğan Başak Burcu toprak grubundandır. Mavi en sevdiği renktir. Çekingen bir yapıya sahip olan başak burcu insanları çok da temiz ve tiziz bir yapıya sahiptirler.

Haberin Devamı

Terazi Burcu: 23 Eylül – 22 Ekim tarihleri arasında doğan terazi burcu hava grubundandır. Pembe en sevdiği renktir. Terazi burcunun en büyük ideali gerçek dostluktur. Dostlarına aşırı düşkün olan bu burç için meslek, aşk geri plandadır.