Gazete Vatan Logo
Magazin Bu Tarz Benim'de bu hafta Ayşegül Melisa Doğan elendi

Bu Tarz Benim'de bu hafta Ayşegül Melisa Doğan elendi

Bu Tarz Benim'in bu haftaki eleme gecesinde elenen isim Ayşegül Melisa Doğan düşük puanları da maskesi sayesinde alırken elbisesi için 'düğüne gider gibi' giyinmişsin eleştirisi aldı.

Bu Tarz Benim eleme gecesinde Ayşegül Melisa Doğan şok üstüne şok yaşadı, jüri üyelerinden en kötü puanları Ayşegül Melisa Doğan elendi.

29 Kasım eleme gecesinde yarışmanın agresif isimlerinden Ayşegül Melisa Doğan darbe üstüne darbe yedi. Jüri ilk kez oy birliğiyle Ayşegül Melisa Doğan'ı eledi. Ayşegül Melisa Doğan için 'yapımcının akrabası' olduğu öne sürülmüş ve toplilli olduğu iddiaları gündeme gelmişti.

Ayşegül Melise Doğan ilk darbeyi Uğurkan Erez konuşmaya başlayınca aldı. Ünlü kareograf Ayşegül Doğan'ın yürürken sırtındaki pelerini çıkarıp atmasına çok kızdı ve 3 puan verdi.

İkinci darbeyi vuran da Nur Yerlitaş oldu. 'Altı şişhane' diyen Yerlitaş da 3 puan vererek Ayşegül Doğan'ın ipini çekti.

Ayşegül Doğan'a asıl şoku ise konuk jüri üyesi Banu Alkan yaşattı. En düşük puanı veren Banu Alkan, Ayşegül Doğan'ı dibe etti. Ayşegül Doğan diğer jüri üyelerinden de üst üste kötü puanlar alarak gecenin sonuncusu olarak elemeye kaldı.

Ayşegül Melisa Doğan bugüne kadar ilk kez elenmenin eşiğine gelmişti. Gizem Güler ile birlikte jürinin karşısına çıktığında da bunu belirtti.

Asıl darbeyi de jürinin tam kadro verdiği kararı duyunca yaşadı. Ayşegül Doğan 'ağlamaması' ile meşhurdu ama eleneceğini anlayınca ağlamaya başladı.

Puanları :
Banu Alkan .........2 puan verdi
İvana Sert............3 puan verdi
Kemal Doğulu.......4 puan verdi
Nur Yerlitaş..........3 puan verdi
Uğurkan Erez........3 puan verdi

Haberin Devamı