Gazete Vatan Logo

Bu adam havlıyor!

Kendisini köpek zanneden adam çevresindekilere havlıyor, kemiğe benzeyen atıştırmalıklardan yiyor ve köpek kıyafetiyle geziyor...

Bu adam havlıyor!

İngiliz basını, İngiltere'nin Salford kentinde yaşayan 37 yaşındaki Kazuki Omgea James isimli adamın tuhaf hikayesini aktardı.

'Köpek adam' hiçbir zaman insan hissetmediğini söyleyen bir adam 2 bin sterlinlik köpek kıyafetiyle yaşıyor.

Kndisini asla bir insan gibi hissetmediğini belirten James, mama kabından yemek yiyor, köpek kıyafeti giyip maske takıyor, bazen havlıyor, arkadaşlarını yalıyor ve ısırıyor.

37 yaşındaki adam, çocukluğundan beri kendisini köpek gibi hissettiğini, ve köpek kişiliğinin kabul görmesinden önce başkalarıyla ilişki kurmakta zorlandığını söylüyor.

James bu arada sadece 'köpek' değil, aynı zamanda mağaza müdürü.

Kendinden emin olması da kolay olmamış. James bu süreçte bir çevrimiçi topluluktan ve 'açık görüşlü' arkadaşlarından yarı zamanlı olarak yardım almış.

ARKADAŞLARINA HAVLYOR

Kendisini tam zamanlı turuncu, kahverengi ve kamuflajlı K9 köpeği olarak tanımlayan adam, arkadaşlarına havlıyor, onlara fırlattıkları eşyaları taşıyarak getiriyor ve kemiğe benzeyen köpek atıştırmalıklarından yiyor.

Haberin Devamı

BAŞKA 'KÖPEK İNSANLAR' DA VAR

2 bin sterlin yani neredeyse 15 bin liraya kürk kıyafeti bile alan adam asla bu yaşadığına isim veremediğini, ona benzeyen insanlarla tanıştığında kendi gibi olduğunu hissettiğini söylüyor.