Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Bodrum Masalı 32. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Merakla beklenen Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. İlk bölümünden itibaren pek çok sahnesiyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Bodrum Masalı yeni bölümünde Su; Ateşin evlenme teklifini annesine söylüyor. Ateş ile tüm cesaretini toplayarak Aslı’ya evlilik teklif ediyor.

Bodrum Masalı 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Heyecanlı geçen 31. bölümün ardından hemen 32. Bölüm fragmanı da izleyicileri ile buluştu. Kanal D’nin merak ile izlenen yapımlarından olan Bodrum Masalı yine oldukça güzel bir bölüm ile Pazar akşamına zevk kattı. İşte 32. bölüm ve detayları!

Bodrum Masalı 32. Bölümde Neler Olacak?

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Su; Ateşin evlenme teklifini annesine söylüyor. Ateş ile tüm cesaretini toplayarak Aslı’ya evlilik teklif ediyor. Aslı ise bu teklife hemen cevap vermemesi Ateş’i beklemeye itiyor. Kelebek ise Ateş’in aceleci olduğunu söyleyerek hemen cevap alamayacağını söylüyor. Aslı ise hiç beklemediği bu teklif ile oldukça şaşırıyor.

BODRUM MASALI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kelebek ve Su ise bu ikilinin arasındaki aşk trafiğinin izleyicisi olarak evlilik teklifi sonucunun ne olacağını tartışıyorlar. Aslı ise bu teklifi Maya ile paylaşıyor ve fikir alışverişinde bulunuyor. Maya ise aynı Kelebek gibi teklifin çok erken olduğunu söylüyor. Ateş’in evlilik teklifi tüm duyanları şoke ederken, sonucun ne olacağı ise merak konusu?

Bodrum Masalı dizisinin yeni bölümünde Aslı ve Ateş’in aşkında işlerin nasıl gideceği büyük bir heyecanla bekleniyor. Bodrum Masalı 32. Bölümü 23 Nisan Pazar günü 20.00’de özetsiz olarak Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Bodrum Masalı 31. Bölümde Neler Oldu?

9 Nisan Pazar günü Bodrum Masalı dizinin 31. Bölümü yayınlandı. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği 31. Bölümde birçok heyecanlı olaylar olmuştu. Faryalı geçmişe takılı kalmıştı. Yıllar önce verdiği karardan pişman olduğu için Yıldız ile tekrar bir araya gelmeyi istiyordu. Yıldız ise geçmişi kalbine gömmüştü ve geleceğe odaklanmıştı. Bu yüzden Faryalı Yıldız’ı geri kazanmak için birçok şeyler yaptı. Bu çabaların sonucunda Yıldızı tekrar kazanmaya çalışıyordu. Diğer yandan Aslı; şahit oldukları yüzünden yıkılmıştı. Lal ve Ateş’i öpüşürken görünce üzüntüden kahroldu. Lal ise Maya yüzünden ilişkisi zarar gördüğü için oldukça üzgündü. Borayı tekrar kazanmayı düşünürken iyice dağılmıştı. Bu yüzden bir yandan Borayı düşünürken bir yandan da Ateş’i öperek oldukça yanlış adımlar atmaya başladı. Ateş ise Aslı’ya kendini affettirmek için her yolu deniyordu. Fakat Aslı gördüklerinin acısı hala tazeydi. Ateş’i ne kadar sevse de bu durumu affedemiyordu. Ateş ise daha büyük bir azimle harekete geçti ve Aslıya evlilik teklif etti. Aslı ise hem gördüklerinin hem de aldığı evlilik teklifinin şoku ile iyice kafası karıştı. Evren ise bir yandan Bora ile ilgili planlar yapıyordu. Bu yüzden Yıldız dan yararlanarak Boranın gizli sırrını öğrenmeye yaklaştı. Gözde ise kendi sırrını oldukça iyi gizleyerek Evren’i evlilik yoluna getirdi ve hazırlıklar yapıldı.

Haberin Devamı