Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 2. yeni bölüm 2. fragman yayında!-izle

Bodrum Masalı 2. yeni bölüm tanıtımları yayınlandı. Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Bodrum Masalı, yeni bölümü ile ekran karşısına gelecek. Bodrum Masalı'nın 2. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Bodrum Masalı 2. yeni bölüm 2. fragman yayında!-izle

Kanal D ekranlarının dev bir kadro ile yayın hayatına geçen hafta başlamış olan dizisi Bodrum Masalı, yeni bölümü ile ekran karşısına gelmeye hazırlıyor. İlk bölümü ile seyircisinden tam not alan dizi Bodrum Masalı 2. bölümde de aynı performansı gösterecek mi? Peki Bodrum Masalı'nın 2. yeni bölümünde neler olacak? Ayrıntıları ile birlikte haberimizde yer alıyor...

TMC Yapım/ Erol Avcı'nın yapımcılığını üstlendiği dizi Bodrum Masalı 2. bölümü ile geliyor. Başrollerinde, Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş), Hilmicem İntepe (Kelebek), Dilan Çiçek Deniz (Su), Toprak Sağlam (Gözde), Serhan Onat (Uzay), Bora Cengiz (Cenk), Kaan Çakır (Cahit), Ebru Unurtan (Ceyda), Yener Gürsoy (Gönenç), Ezgi Şenler (Aslı), Serel Yereli (Alara), Zehra Yılmaz (Rana), Nazlı Kar (Şule), Basri Albayrak (Süha), Cemalettin Çekmece (Asım), Tülin Yazkan (İpek), Tugay Bahşi (Mert) yer alan dizi Bodrum Masalı yeni bölümü ile Perşembe akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!

BODRUM MASALI 2. YENİ BÖLÜM 1. TANITIM

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 2. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bodrum Masalı 2. Bölüm'de, Kelebek ve Aslı gördükleri karşısında hüsrana uğruyor! Bodrum Masalı yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de Kanal D ekranlarında!

EVREN’İN GÖZDE’NİN EVİNDEN ÇIKTIĞINI GÖREN ATEŞ, BABASININ PEŞİNE DÜŞÜYOR.

Evren, Yıldız’ın haberi olmadan, yaptığı yolsuzlukları gizleme çabası içindedir. Durum ortaya çıkarsa hem Yıldız’ı kaybetme hem de hapse girme riski ile karşı karşıya kalacaktır. Otelin satışı için Gözde üzerinden Cahit ile pazarlık aşamasında olması işini zorlaştırır.

BODRUM MASALI 2. YENİ BÖLÜM 2. TANITIM

Ateş, Alara’ya sonunda açılmış, onun da kendisine aşık olduğunu anlamıştır. Ancak babasının gecenin bir yarısı Gözde’nin evinden çıktığını gördükten sonra asıl meselesi babasının sırrını öğrenmek olur ve Alara’ya yalan söylemek zorunda kalır. Kelebek, hoşlandığı Su’nun Cenk ile ilişkisine, Aslı ise Alara ve Ateş arasındaki yakınlığa şahit olmakta, iki genç de ayrı ayrı acı çekmektedir.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D’nin başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmicem İntepe'nin paylaştıkları dizisi “Bodrum Masalı” nın yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur kaleme alıyor.
Çok zengin bir hayat yaşarken, ailenin babası Evren’in hırsı yüzünden iflasa sürüklenen Ergüven ailesi, bir gün içinde yoksullukla tanışır. Evren, Yıldız ve çocukları Ateş ile Su Ergüven için tek çıkış yolu, Bodrum’a dönmek ve yıllar önce hayata başladıkları oteli işleterek, her şeye baştan başlamaktır.
Hikaye ve Künye
Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.
Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.
Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.
Yapım : TMC
Yapımcı : Erol Avcı
Yönetmen : Mehmet Ada Öztekin
Senaryo : Başar Başaran, Emre Özdür
Proje Tasarımı : Reaksiyon Film
Uygulayıcı Yapımcı : Engin Sarıal
Görüntü Yönetmeni : Sedat Yücel
2. Yönetmen : Nezaket Coşkun
Sanat Yönetmeni : Burhan Türk
Müzik : Cem Özkan
Oyuncular : Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş), Hilmicem İntepe (Kelebek), Dilan Çiçek Deniz (Su), Toprak Sağlam (Gözde), Serhan Onat (Uzay), Bora Cengiz (Cenk), Kaan Çakır (Cahit), Ebru Unurtan (Ceyda), Yener Gürsoy (Gönenç), Ezgi Şenler (Aslı), Serel Yereli (Alara), Zehra Yılmaz (Rana), Nazlı Kar (Şule), Basri Albayrak (Süha), Cemalettin Çekmece (Asım), Tülin Yazkan (İpek), Tugay Bahşi (Mert)

Haberin Devamı