Gazete Vatan Logo

Bir Garip Aşk 97. bölümünde DNA testinin sonucu ne çıkacak?

Bir Garip Aşk 97. bölümüyle yine önemli olaylar yaşatacak. Bir Garip Aşk'ın yeni bölümünde Khushi çok merak ettiği DNA testinin sonucunu sonunda öğrenebiliyor. Peki Aarav Arnav'ın oğlu mu? Tüm cevaplar bu akşam Bir Garip Aşk'ta olacak.

Bir Garip Aşk 97. bölümünde DNA testinin sonucu ne çıkacak?

Heyecanla izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ın 97. bölümü bu akşam izleyenleri ekrana kilitleyecek. Bir Garip Aşk'ın yeni bölümünde DNA testinin sonucu ne olacak? Annesinin sözünü tutmaması üzerine evden kaçan Aarav nereye kayboldu, endişe içinde kalan ev ahalisi onu bulabilecek mi? Tüm gelişmeler bu akşam Bir Garip Aşk'ta olacak.

BİR GARİP AŞK 97. BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 97. BÖLÜM ÖZETİ

KHUSHİ DNA TESTİNİN SONUCUNU GÖRÜYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Sheetle’ın Aarav’a verdiği sözü yerine getirmeyişi evdekileri kızdırır. Annesini kendisine yalan söylemekle suçlayan Aarav ise ortadan kaybolur. DNA test sonucuna ulaşan Khushi ise büyük bir merak ve endişe ile zarfı açar.

Aarav, Sheetle’dan kendisini babası ile görüşmeye götürmesini ister. Evdeki herkes küçük bir çocuğun bu masum talebi karşısında çok duygulanır. Ancak Sheetle, Aarav’a verdiği sözü yerine getirmez. Daha sonra okula çıkmak için evden ayrılan Aarav’dan kötü haber gelir. Sheetle’ı arayan öğretmeni onun okula gelmediğini söyleyince Raizada ailesi çok endişelenir. Öte yandan Khushi yeniden Sheetle ile ilgili kabuslar görmeye başlamıştır. Gelinler günü bayramında artan kıskançlık Khushi’nin zaferi ile sonuçlanacak mı? Eve geç de olsa gelen DNA raporuna göre Arnav ve Aarav arasında bir bağ var mı?

Haberin Devamı