Gazete Vatan Logo

Beş yıldızlı hapishaneden ilk görüntüler

Suudi Arabistan'da tutuklanan prens ve bakanların tutulduğu beş yıldızlı otelin içi ilk kez görüntülendi. Yüzleri görünmese de yerde yan yana yatan çok sayıda kişinin Suudi prensler, bakanlar ve Suudi Arabistan'ın önde gelen iş adamları olduğu iddia ediliyor.

Beş yıldızlı hapishaneden ilk görüntüler

Suudi Arabistan'da tutuklanan prens ve bakanların Ritz Carlton otelinde tutulduğu belirtiliyor. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan görüntülerin söz konusu otelde çekildiği iddia edildi.

Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Suudi yönetiminin Prensleri beş yıldızlı otelde tutarak, hayati tehlikelerinin bulunmadığı mesajını vermek istediği iddia edildi.

Yerde yatan ülkenin prens ve önde gelenlerinin bir kısmı henüz 1 ay önce otelde verilen bir konferansta dünya çapında önemli birer isim gibi ağırlanmıştı, ancak şimdi aynı otelde yerde uyuyorlar.


Trump'tan destek

Prenslerin Suudi yönetimce tutuklnmasına ABD Başkanı Donald Trump'tan da destek geldi. Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kral Selman ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi tam olarak ne yaptıklarını biliyorlar" dedi.