Gazete Vatan Logo

Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanıyor? PA 2. Dönem bekçilik sonuçları!

Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanıyor? Sorusu 2. Dönem bekçilik sonuçlarını merak edenler tarafından günlerdir soruluyor. İşte PA 2. dönem bekçilik sonuçları hakkında merak edilenler...

Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanıyor? PA 2. Dönem bekçilik sonuçları!

2. Dönem Bekçilik mülakat sonuçları için binlerce adayın bekleyişi devam ediyor. Bekçilik mülakat sonuçları ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen mülakat sonuçlarının açıklanmasından sonra, atamalar gerçekleşecek. İşte bekçilik mülakat sonuçları hakkında ayrıntılar…

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları son dakika haberleri günlerdir ilgiyle takip ediliyor. Bekçilik mülakatları 12 Ekim Cumartesi günü sona ermişti. Bekçilik Mülakat sonuçları ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayınlanacak, bekçilik sözlü mülakat sonuçlarının Kasım sonuna kadar açılması bekleniyor.

Bekçilik mülakat sonuçları sorgulama, https://www.pa.edu.tr/ sistesi üzerinden yapılmaktadır.

BEKÇİLİK ATAMALARI NASIL YAPILIR?

1. Yapılan sınavda başarılı olup, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olanların; ilgili Emniyet Müdürlüğüne bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık Kurulu Raporları aldırılmak üzere hastaneye sevkleri yapılacaktır.

Haberin Devamı

2. Sağlık şartları bakımından Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine girmeye elverişli olduğu anlaşılanlar aday memur olarak atanacaktır. Ataması yapılanlardan, feragat edenler ile geçerli bir mazereti olmaksızın kanuni süresi (ilan tarihinden itibaren 15 iş günü) içerisinde görevine başlamayanların atamaları ise iptal edilecektir.

3. Ataması yapılan aday memurlar arasından feragat edenler ile kanuni süreler içerisinde göreve başlamayanların yerine, her il ve ilçe kontenjanı için ayrı ayrı düzenlenen yedek listesinin başından başlanarak sırası ile yedek aday çağrılacaktır.