Gazete Vatan Logo

Babası, annesini boğarak öldürmüş

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Selçuk Yöntem’in yarışmacı Selin Ünver’e anne ve babasıyla ilgili sorduğu soru bir dramı ortaya çıkardı.

Babası, annesini boğarak öldürmüş

Selçuk Yöntem’in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının Pazar akşamı ATV’de yayınlanan bölümünde yarışmaya katılan 25 yaşındaki anaokulu öğretmeni Selin Ünver’in hayat hikayesi yürekleri burktu. Yarışmaya Antalya’nın Korkuteli ilçesinden katılan Ünver’e Selçuk Yöntemin ailesinin ne iş yaptığını sordu.

Burslarla okudum

Soru karşısında zorlanan Ünver annesinin öldüğünü, babasının da cezaevinde olduğunu söyledi. Yöntem’in ’Anlatmak ister misin?’ sorusu üzerine sesi titreyerek babasının annesini öldürdüğünü söyledi. 16 yaşındayken yaşadığı olay sonrasında ilk başlarda çok zorlandığını ifade eden Ünver,”Denizli’de Anadolu Lisesi’nde okuyordum. Şirketlere gittim ve burs aramaya başladım. Aldığım burslar ve öğrencilik zamanımda çalışarak eğitimimi tamamladım. Hayatımı kurdum. Artık her şey çok güzel. Kazandığım parayla kendi okulumu açmak istiyorum” dedi. Ünver yarışmada 60 binlik soruyu cevaplayarak 125 binlik soruya geldi. Yarışmanın devamı akşam yayınlanacak.

Acı olay 2007’de yaşandı.

Haberin Devamı

O tarihte 16 yaşında olan Selin Ünver, sabah annesi Esin Ünver’i (37) uyandırmak istedi. Ancak hareketsiz yatan talihsiz kadının boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Esin Ünver’in katil zanlısı olarak gözaltına alınan eşi Kadir Ünver, kasten cinayetten tutuklandı.