Gazete Vatan Logo
Magazin Baba Candır 6.bölümde Ece ve Haluk arasındaki sular durulmuyor!-izle

Baba Candır 6.bölümde Ece ve Haluk arasındaki sular durulmuyor!-izle

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Baba Candır 6.bölümde heyecan doruktaydı. Baba Candır yeni bölümünde heyecan,komedi ve aksiyon hız kesmeden devam etti. Baba Candır 6.bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Baba Candır 6.bölümde Ece ve Haluk arasındaki sular durulmuyor!-izle

Baba Candır 6.bölümde neler yaşandı?

Egemen Derya'yı evde ailesi ile yemekte görünce çok sinirlenir. Egemen Derya'ya biriken siniriyle evde büyük bir kavga çıkarır ve Nermin Egemen’e tokat atar. Egemen bütün olanlardan Derya'yı suçlayarak onunla olan ilişkisini bitirir.

BABA CANDIR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ece ve Haluk savaşları ise devam etmektedir. İkili Ece'nin başına gelen bir kaza sonucu yakınlaşır ve aralarında ki ilişkinin rengi değişmeye başlar. Emrecan Ceylan’a karşı olan hislerinin farkına varmaya başlamıştır. Ceylan Emrecan’ın şiddetle karşı çıkmasına rağmen Rüzgar ile görüşüp onunla çalışmaya başlaması Rüzgar ve Emrecan'ı yine karşı karşıya getirecektir.

BABA CANDIR 6.BÖLÜM FRAGMAN-1 İZLE!

BABA CANDIR 6.BÖLÜM FRAGMAN-2 İZLE!

Baba Candır son bölümde neler olmuştu?

Emrecan Ceylan’ı Rüzgar’ın yanında görünce çok sinirlenir. Ceylan’a bir daha onunla görüşmemesini tembihler. Ece Haluk’un asistanı olarak çalışmaya başlar. Haluk Ece’ye türlü türlü oyunlar oynayıp onu canından bezdirmeye çalışır ama Ece Haluk’a pabuç bırakmaz. Egemen hastane sahibinin kızı Aslı ile yakınlaşması Derya’yı kızdırır. Derya Egemen’e hesap sorar. Derya’ya hesap vermek istemeyen Egemen aşk hayatı ve kariyeri arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Emrecan bütün uyarılarına rağmen Ceylan’ın Rüzgar ile görüşmeye gittiğini öğrenir ve Rüzgar’a hesap sorar. Rüzgar Emrecan’ın sırrını öğrenmiştir. Emrecan’ı küçük oyununu Ceylan’a söylemekle tehdit eder. Rüzgar Emrecan ve Ceylan’ın arasına girmeye kararlıdır ve Emrecan’ın bunu engellemek yapabileceği hiçbir şey yoktur.

Haberin Devamı