Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 5 Aralık Salı

5 Aralık Salı günü ATV, 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına geçiyor. Haber dünyasının nabzını yoklayan tüm sıcak ve güncel gelişmeler ekranlarınıza aktarılıyor. Sağlık, ekonomi, yaşam, spor ve siyaset gibi daha pek çok konu başlıkları ile haber gündemini analiz edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da her karesi heyecan ve aksiyon dolu olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı nefes kesen dizinin yeni bölümü başlıyor. Seyrederken adeta ekranlarınız başına kilitli kalabilir ve zamanın nasıl geçtiğine şaşırabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi almak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 5 Aralık Salı

Sabah “Kahvaltı Haberleri” ile haber dünyasına ait pek çok gelişmeleri takip edebileceksiniz. Haber bültenin hemen ardından 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda yerini alacak. Faili meçhul cinayetler ve yıllar boyunca tek bir izine bile rastlanılmamış pek çok kayıp.. Yürek burkan tüm acıklı yaşam hikayeleri, programın güçlü, profesyonel ve tecrübeli muhabir kadrosu ile çözülmeye çalışılacak ve tüm gerçekler gün yüzüne çıkmış olacak… Heyecan dolu dakikalar yaşatan program bittikten sonra 13:00’da “ATV Gün Ortası” haberleri sizlerle oluyor. Haber dünyasının tüm gelişmelerini özet şeklinde ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:55’i gösterdiğinde “Bahtiyar Ölmez” adındaki komedi dolu yerli dizi ile eğlence dolu anlara hazır olun. Güzel bir TV keyfi yapmanızı mümkün kılan diziyi seyrettikten sonra 16:00’da “Esra Erol’la” adlı güncel yaşam programını seyredebileceksiniz. Programda, faili meçhul cinayetler ve pek çok kayıp dosyaları çözüme kavuşturulmaya devam ediyor. Merak ettiğiniz tüm konuları ekranlarınız karşısında seyrederek öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni ile dünyadaki ve Türkiye üzerindeki tüm gelişmelerden bilgi sahibi olabilirsiniz. Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi ve spor gibi pek çok konu başlıkları ile zenginleştirilen bülten ile dolu dolu bir haber saati geçirebileceksiniz. 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizi ile akşam kuşağına geçiliyor. Dram ağırlıklı dizide yine pek çok şaşırtıcı olaylar gelişecek. Özellikle Hızır ve Meryem arasında olanlara hayret edebilirsiniz. Çünkü Hızır söz verdiği bir konudan geri dönecek ve böylelikle Meryem’in güvenini de bir hayli sarsmış olacaktır… Her karesinde farklı bir olay silsilesi yaşayan diziyi seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

23:30’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programını izleyebileceksiniz: 00:30’da “Ateşli Aynasızlar” adlı yabancı sinema ile yayın akışı devam edecek. 02:30’da “Bahtiyar Ölmez”, 04:45’de ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli iki dizinin tekrar bölümü ekranlara yansıyacak.

Haberin Devamı