Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma

22 Haziran Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:00’da “Kertenkele” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Sabah dizi keyfi yapmayı seviyorsanız bu mükemmel diziyi sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Karlar Ülkesi” adlı yabancı sinema filmi ekranlara geliyor. Sevilen çizgi film kurgusundaki film ile akşamınızı daha renkli ve keyifli bir atmosfere getirebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte seyrederek eğlence dolu bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma

Sabah saat 06:00’da “Kertenkele” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle buluşacak. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek sabaha daha keyifli ve renkli şekilde başlayabilirsiniz. 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ekranlara dahil olacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve politika gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri inceleyebilme imkanı yakalayacaksınız. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı karşınıza çıkıyor. Programı seyrederken güncel hayata özgü yaşananlardan haberdar olabileceksiniz. Yıllar öncesi yaşanmış kayıplardan cinayet olaylarına kadar acıklı hayat öyküleri sizlerle olacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ekranlarda yerini alacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve siyaset gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri inceleyebileceksiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. Ardından bu keyifli dizinin bir başka tekrar bölümü daha ekranlara dahil oluyor. Gün ortanızda dizi keyfi gerçekleştirmek isterseniz bu fenomen dizinin tekrar bölümlerini seyretmeyi unutmayın.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçiyor. Programı seyrederken yıllar öncesi ortaya çıkan kayıplara ve cinayet olaylarına tanıklık edebileceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle buluşacak. Bültenden sağlık, siyaset, hava durumu, spor, politika, yaşam ve trafik gibi farklı bilgi alanlarına özgü gelişmeleri seyredebileceksiniz.

20:00’da “Karlar Ülkesi” adlı kurgusal yabancı film ekranlara dahil olacak. Akşamınızı renklendiren film ile eğlence dolu anlar yaşayabilirsiniz. 22:00’da “Kocaman Ailem” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle buluşacak. 01:00’da “Son Durak” adlı güncel yaşam programı ekranlarda yerini alıyor. 01:55’de “Nitro Rush” adlı bir başka yabancı film daha hayranları ile karşı karşıya geliyor. 03:15’de “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Hemen ardından saat 05:30’da ise “Kertenkele” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı