Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var?- 2 Ağustos Çarşamba

ATV yayın akışı 2 Ağustos Çarşamba günü Kertenkele yerli dizisiyle başlıyor. Gün içerisinde yayın akışında Seviyor Sevmiyor ve Kırgın Çiçek dizileri yer alıyor. Akşam kuşağı atv Ana Haber programıyla başlıyor. Akşam kuşağının devamında ise birbirinden farklı yabancı sinema filmleri sizleri bekliyor. Uçuş Ekibi ve 60 Saniye yabancı sinema filmleri arka arkaya ATV ekranlarında yayınlanıyor. Bu sinema şölenini sakın kaçırmayın! ATV 2 Ağustos Çarşamba günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var?- 2 Ağustos Çarşamba

2 Ağustos Çarşamba yayın akışı 07.00’da Kertenkele komedi dizisinin 40. Bölüm tekrarıyla yayına başlıyor. Zeynep ve Murat arasında yaşananlar Kertenkele’nin bu bölümüne damgasını vuruyor. Kertenkele dizisinin hemen ardından ATV’nin sevilen dizilerinden Aşk ve Mavi ekrana geliyor. 09.35’te Aşk ve Mavi dizisinin 28. Bölüm tekrarı yayında olacak. Ali ve Mavi’nin muhteşem öyküsünde Ali öğrendikleri karşısında şaşkına dönüyor. Cemal’e karşı öfkesi artar.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da atv Gün Ortası haber programı yayında olacak. Gün Ortası programında gündemle ilgili sıcak gelişmeler izleyicilere aktarılmaktadır. atv Gün Ortası haberlerinin ardından Seviyor Sevmiyor romantik komedi dizisi ATV ekranlarına geliyor. Çocukluk aşklarını konu alan dizinin bu bölümünde duygusal anlar dikkat çekiyor. Seviyor Sevmiyor dizisinden sonra bir başka ATV dizisi Kırgın Çiçekler 77. Bölüm tekrarıyla ekranda oluyor. Kırgın Çiçekler’in bu bölümünde Banu, Kader’in yaptıkları karşısında dayanamaz ve ondan intikam almak için harekete geçer. Kırgın Çiçekler dram dizisi bittikten sonra da atv Ana Haber bülteni ekranlara geliyor. Türkiye ve Dünya’dan son dakika gelişmeleri atv Ana Haber’de bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00 akşam kuşağında ATV ekranları sinema şöleni başlıyor. İlk olarak ekrana Uçuş Ekibi yabancı sinema filmi geliyor. Ordudan atılan genç bir pilot hayatına hava yolu şirketinde çalışarak devam etmektedir. Uçuşu sırasında meydana gelen volkanik depremden dolayı ekibiyle kurtarmaya gitmesi gerekir ve kurtarma operasyonunun başarılı olması ekibin takım işi çıkartmasına bağlıdır. Aksiyon dolu dakikalar bulunan Uçuş Ekibi akşam kuşağında ATV ekranlarında!

22.20’de akşam kuşağının bir diğer filimi olan 60 Saniye yabancı sinema filmi ekrana geliyor. Ünlü bir araba hırsızı olan Randall uzun süredir hiçbir suça bulaşmamıştır. Fakat arkadaşı tarafından gelen yardım isteğini geri çeviremeyip, arkadaşına kızını kurtarması için yardım etmeyi kabul etmiştir. 60 Saniye filminde Randall bir gecede elli adet araba çalmak zorundadır.

Haberin Devamı

00.35’te öncelikle Uçuş Ekibi yabancı sinema filminin tekrarı yayınlanıyor. Hemen arkasından da 60 Saniye yabancı sinema filminin tekrarı başlıyor. Son olarak Kanatsız Kuşlar dram dizisi 7. Bölüm tekrarıyla yayına giriyor.