Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı

ATV 19 Eylül tarihli yayın akışı, başarılı haber programı Kahvaltı Haberleri’nin 07.00’de Nihan Günay’ın sunumuyla ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. 10.00’da Müge Anlı ile Tatlı Sert ve ATV Gün Ortası’dan sonra, Aşk ve Mavi ve Esra Erol’da programları ile yayın devam edecek. ATV Ana Haber’den sonra akşam kuşağında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kim Milyoner Olmak İster? ekranlarda olacak.

ATV yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı

ATV’de 19 Eylül tarihli yayın akışı, sabah saat 07.00’de Nihan Günay’ın başarılı sunumu ile ekranlara gelecek olan Kahvaltı Haberleri’nin ekrana gelmesi ile başlamış olacak. Güne Kahvaltı Haberleri’ni izleyerek başlayıp, hem en ilgi çekici ve en renkli haberleri alıp, hem de gündemi dürüst ve tarafsız habercilik anlayışı ile takip edebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da ise, Müge Anlı’nın yıllardır büyük bir başarıyla sunduğu, 1884. bölümü ekrana gelecek olan Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı reality programı ekrana gelecek. Programda, Müge Anlı ve kurduğu ekip, kayıpları bulmaya ve faili meçhul cinayetleri çözerek bir çok çözümsüz dosyayı sonuçlandırmaya her bölüm devam ediyor.

13.00’da, ATV Gün Ortası adlı haber programı ATV ekranlarında olacak. Ekonomi ve siyaset alanında hepimizi yakından ilgilendiren haberler, son dakika gelişmeleri, sağlık ve yaşam ile ilgili özel haberler ekrana başarıyla geliyor. ATV Gün Ortası’nı başarılı spiker Deniz Türe sunuyor.

ATV Gün Ortası’ndan hemen sonra saat 13.55’te ATV’nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi ekranlara gelecek. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah ile başarılı oyuncu Burcu Kıratlı’nın başrollerini paylaştığı dizide, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Birgül Ulusoy gibi oyuncular da boy gösteriyor. Dizide, gençliğini geçirdiği hapishanedeki son zamanlarında mektuplaşmaya başladığı Mavi ile Ali’nin tanışıp evlenmesi ve sonrasında ortaya çıkan tesadüfler anlatılıyor.

Haberin Devamı

16.20’de ise, 442. bölümü ile ekrana gelen sevilen program Esra Erol’da ATV ekranlarından yayınlanacak. Sevilen sempatik ve samimi sunucu Esra Erol’un sunumu ile yayınlanan programda, birçok katılımcı hayaline kavuşuyor.

19.00’da, tecrübeli haber spikeri Cem Öğretir’in başarıyla sunduğu ATV Ana Haber akşam kuşağından hemen önce ekranlara gelecek. Programda günün ve haftanın önemli gelişmeleri ile dünyadan ve ülkemizden son dakika haberleri ile özel dosyaları izleyebilirsiniz.

20.00’da, Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın başrollerini paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ATV ekranlarında olacak. Dizide, küçük yaşta mafya hayatında büyüyen ve bu dünyada yükselen Hızır Çakırbeyli’nin hayatı ve hikayesi anlatılıyor.

Haberin Devamı

ATV 19 Eylül yayın akışında son olarak 23.45’te Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının özel bölümü ekranlara gelecek.