Gazete Vatan Logo

Atv yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba

Atv’de, 13 Eylül tarihli yayın akışı, sabah kuşağında Nihan Günay’ın sunumuyla ekranlara gelen Kahvaltı Haberleri ile başlayacak. Daha sonra, yıllardır ekranlarda başarıyla devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert 1880. Bölümü ile ekranlarda olacak. Atv Gün Ortası, Aşk ve Mavi ve Esra Erol ile birlikte gündüz kuşağı Atv’de sona erecek. Atv Ana Haber’in yayınlanmasından sonra ise, Atv akşam kuşağında Malefiz adlı yabancı sinema saat 20.00’de, Islah adası adlı yabancı sinema saat 21.55’te yayınlanacak.

Atv yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba

Atv, 13 eylül Çarşamba tarihli yayın akışına, saat sabah 07.00’de Kahvaltı Haberleri ile başlayacak. Nihan Günay’ın başarılı sunumu ile ekranlara gelen haber programında, haftanın en dikkat çekici ve renkli haberleri, ilgi çekici bir sunum ile ekranlara geliyor. Bu program ile gününüze hem gündemi dürüst ve tarafsız bir şekilde alarak hem de renkli haberler ile eğlenceli bir şekilde başlayacaksınız.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Atv’de Kahvaltı Haberleri’nden sonra, sabah kuşağı yayın akışı, 1880. Bölümü ile ekranlara gelecek olan, yılların en başarılı reality programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert ile devam edecek. Saat 10.00’da ekranlara gelecek olan programın sunucusu ise başarılı sunucu Müge Anlı. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen konuları her gün başarıyla işleyen Müge Anlı, programda hem birçok sosyal sorumluluk projesi ile ilgileniyor, hem de kayıpların bulunmasına ve faili meçhul birçok cinayetin aydınlanmasına yardımcı oluyor.

13.00’de ise, günün en merak edilen gelişmeleri, bir çok son dakika haberi, siyasi ve ekonomi alanındaki son haberler, sağlık ve yaşam konularında özel birçok dosyanın işlendiği haber programı Gün Ortası haber bülteni ile sizlerle olacak. Gün Ortası’nın sunucusu ise başarılı sunucu Deniz Türe.

Haberin Devamı

13 Eylül tarihli Atv gündüz kuşağı, saat 13.55’te sevilen dizi Aşk ve Mavi’nin ekranlara gelmesi ile devam edecek. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah ile başarılı oyuncu Burcu Kıratlı’nın başrollerini paylaştığı dizide, gençliği hapishanede geçen bir erkek olan Aras’ın, hapisten çıktıktan sonra kendisi gibi kimseye aşık olmamış olan Mavi ile yollarının kesişmesi anlatılıyor.

16.20’de ise, yenilenmiş formatı ile Esra Erol’da isimli reality programı ekranlarda olacak. Esra Erol’un sunumuyla 437. Bölümü yayınlanacak olan programda, evlilik programından ziyade, hayatın içinden birçok hikayeye yer verilecek, dramlar konu alınacak.

19.00’da Av akşam kuşağından hemen önce, Atv Ana Haber ekranlarda olacak. Cem Öğretir’in dikakt çekici sunumuyla ekrana gelen haber programında gündemin bütün önemli olaylarını başarılı bir sunum ve tarafsız habercilik anlayışı ile alabilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’de ise, akşam kuşağında ilk olarak Malefiz adlı yabancı sinema ekranlara gelecek. Angelina Jolie, Elle Fanning, Ella Purnell gibi oyuncuların oynadığı filmde, topraklarının düzeni tehdit edilen bir orman krallığında yaşayan Malefiz’in maceraları anlatılıyor.

21.55’te ise Ed Westwick, Jeremy Sumpter gibi oyuncuların rol aldığı gerilim filmi Islah Adası Atv ekranlarında olacak.