Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma

ATV 11 Ağustos Cuma günü yayın akışı akşam kuşağında adeta yabancı sinema rüzgarları esiyor. Akşam kuşağı başlamadan önce yayın akışı sabah saatlerinde Kertenkele dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Kanatsız Kuşlar ve Seviyor Sevmiyor dizilerinin tekrar bölümleriyle yayın akışı devam ediyor. Akşam kuşağı geldiğinde ilk olarak Baskın Günü yabancı sinema filmi yayınlanmaya başlıyor. Baskın Günü bittikten sonra da Bitirim İkili 3 yabancı sinema filmi yayın akışına giriyor. Son olarak Tron Efsanesi yabancı sinema filmini ATV ekranlarında izleyebilirsiniz. ATV 11 Ağustos Cuma günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma

07.00’da ATV yayın akışı Kertenkele yerli dizisinin 49. Bölüm tekrarıyla yayınlanıyor. Kertenkele’nin bu bölümünde de izleyicileri eğlenceli dakikalar bekliyor. Kertenkele’den sonra Kanatsız Kuşlar dizisinin 9. Bölüm tekrarı yayına giriyor. Hayata tutunabilmek adına mücadele eden kardeşlerin hikayesini izlerken gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz. Kanatsız Kuşlar yerli dizisi bittikten sonra atv Gün Ortası haber programı yayınlanıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.55’te Seviyor Sevmiyor romantik komedi dizisi yayınlanıyor. Çocukluk aşkını konu alan dizi hem duygusal hem de komik anları barındırıyor. Seviyor Sevmiyor dizisinden sonra Kırgın Çiçekler 84. Bölüm tekrarıyla ATV ekranlarında olacak. Bu bölümde Banu ve Kader arasında yaşanan olaylar iyice alevlenmiştir. Ardından ekrana atv Ana Haber programı geliyor. Son dakika sıcak gelişmelerden haberdar olabileceğiniz atv Ana Haber 6099. Bölümüyle 19.00’da ATV ekranlarında!

20.00’da Baskın Günü yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Idris Elba, Richard Madden ve Charlotte Le Bon’un oyuncu olarak yer aldığı filmde, sıradan bir adam olan Michael yolda bulduğu cüzdan ile tahmin edemeyeceği olayların içerisine giriyor. Baskın Günü yabancı sinema filminden sonra efsane Jackie Chan filmlerinden Bitirim İkili 3 yayın akışında yerini alıyor. Bitirim İkili serisinin bu filminde Dedektif Carter ve Müfettiş Lee alışık olmadıkları bir yerde suçluların peşine düşüyor. Bitirim İkili’nin bu filmdeki adresi Paris! Aksiyon ve komedinin bir dakika bile eksik olmayacağı Bitirim İkili 3 filmi saat 21.55’te ATV ekranlarında!

Haberin Devamı

23.40’da Tron Efsanesi yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Tron Efsanesi filmi daha önce eşine rastlanmamış yapıda bir film olarak karşımıza çıkıyor. Film tamamen bir dijital dünya üzerinde kurulmuştur. Babasını kaybeden Sam Flynn babasının esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluşunu araştırırken. Babası Kevin Flynn’ı Tron adında bir dijital dünyada bulur. Görsel açıdan harikalar yaratan filmi mutlaka izlemelisiniz.

02.05’te S.H.I.E.L.D Ajanları 39. Bölümüyle ATV ekranlarına geliyor. 39. Bölümün hemen ardından S.H.I.E.L.D Ajanları’nın 40. Bölümü yayına giriyor. Yayın akışının sabaha karşı vakitlerinde ise Baskın Günü yabancı sinema filminin tekrarı yer alacaktır.

Haberin Devamı