Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 05 Ocak Cuma

05 Ocak Cuma gününe ait yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı ana haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Sağlık, ekonomi, yaşam, hava durumu, spor ve trafik gibi geniş konu seçenekleri ile gündemin tüm gelişmelerinden bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Dev Avcısı Jack” adlı sinema filmi ekranlara geliyor. Cuma akşamı mükemmel bir sinema keyfi yapmak isterseniz bu sürükleyici filmi sakın izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkındaki tüm detaylar haberimizin devamında…

ATV yayın akışında bugün neler var? - 05 Ocak Cuma

Sabah saat 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ile sabah haberlerini izleyebileceksiniz. Ekonomi, sağlık, siyaset, yaşam ve hava durumu gibi daha pek çok konudaki gelişmeleri ekranlarınız karşısından öğrenebilir ve anlık gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program yayına giriş yapıyor. Dini anlamda farklı soruların cevaplandığı programdan bilmediğiniz ve öğrenmek istediğiniz konuları takip edebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10:00’ı gösterdiğinde “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı yaşam programı ekranlarınızda. Hafta içi her aynı saatte başlayan yayında, faili meçhul cinayetler ve izine rastlanılamayan kayıplar; detaylı şekilde araştırılıyor, tartışılıyor ve bilinmeyenler gün yüzüne çıkıyor.13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ile güncel haberler ve anlık gelişmeler ekranlara geliyor. Haber dünyasının tüm gelişmelerini, gün ortasından ekranlarınız karşısından öğrenebilirsiniz.

13:55’de “Cennetin Gözyaşları” adlı dram ağırlıklı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil oluyor. Daha sonra saat 16:00’da “Esra Erol’la” adlı yaşanmış olayları ele alan program karşınıza çıkacak. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar pek çok yürek burkan olay yine gündemden düşmüyor ve muhabir kadrosu olayları derinlemesine araştırıyor. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı bülten ekranlarınıza gelecek. Gündemin tüm gelişmelerini işleyen bültenden merak ettiğiniz konuları inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Dev Avcısı Jack” adlı yabancı sinema ile film keyfine hazırlıklı olun. Sürükleyici ve macera dolu filmi seyrederek heyecanlı bir akşam geçirebilirsiniz. Polisiye kesitleri ile küçük büyük herkesi ekranları karşısına bağlayan filmi sakın kaçırmayın! 22:30’da “Aşk ve Mavi” adlı dizi özel bölümüyle sevenlerini karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde yine konak halkını bambaşka olaylar bekliyor. Yaşananlara bazen gülecek bazen hüzünlenecek bazen de hayret edeceksiniz.

00:30’da “Son Durak” adlı güncel yaşam programını seyredebilirsiniz. 01:30’da “Pembe Panter 2” adlı yabancı sinema filmi başlıyor. Hemen ardından 02:55’de “Kırgın Çiçekler”, 05:25’de ise” Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı iki fenomen dizinin tekrarı yayında oluyor.

Haberin Devamı