Gazete Vatan Logo
Magazin At binmekten emekli olmak istiyorum!

At binmekten emekli olmak istiyorum!

Game of Thrones’ dizisindeki ‘Jon Snow’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Kit Harington, artık tarihsel dramalarda yer almak istemediğini belirterek, “At binmekten emekli olmak istiyorum” dedi

At binmekten emekli olmak istiyorum!

Tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan ‘Game of Thrones’un (Taht Oyunları) yıldızı Kit Harington, şu sıralar yepyeni bir proje heyecanı içinde. ‘Gunpowder’ adlı dönem dizisinde ‘Robert Catesby’ karakterine hayat vermeye hazırlanan oyuncu, artık rol aldığı projelerde at binmekten emekli olup başka bir dönemde yer almak istediğini itiraf etti.

Tarihsel dramalarda yeterince rol aldığını belirten Harington “Aslında bu durum saçlarımı kesmediğim için oldukça uyumlu oluyordu. Niçin kendimi hep soğuk, çamurlu yerlerde ve atların üstünde buluyorum, hiçbir fikrim yok. Sanırım bu, bana geçmiş hayattan gelen bir arzu olmalı. Artık silahlarla bir şeyler yapmak istiyorum. Sadece kendi yolumda yavaşça ve daha modern ilerlemek istiyorum” diye konuştu.

Kit Harington’ın yeni dizisi ilk bölümüyle yarın BBC One’de seyircisiyle buluşacak. Oyuncunun ‘Jon Snow’a hayat verdiği ‘Game of Thrones’ ise 2018 ya da 2019’da yayınlanacak 8. sezonuyla final yaparak izleyiciye veda edecek.