Gazete Vatan Logo

Yaz aşkı kapıyı çalmak üzere! Bu yaz hayatının aşkını bulacak 5 burç

Güneş tepede parlamaya, herkes yazlıklarda buluşmaya başladıysa mevsimi gelmiş; yaz aşkı kapıyı çalmak üzeredir. Şüphe yok ki yaz mevsiminin daha çabuk aşık olmamızı sağlayan enerjisi vardır. Kalbimiz daha hızlı atar. Şarkılar daha anlamlı hale gelir. Peki bu yaz hayatının aşkını bulacak burçlar hangileridir? İşte yaz aşkını bulacak 5 burç...

Yaz aşkı kapıyı çalmak üzere! Bu yaz hayatının aşkını bulacak 5 burç



EMRE DAĞDELEN | emre.dagdelen @gazetevatan.com

Burçlar konusunda kesin fikirlerimiz olmasa da bazılarının karakteristik özellikleri baskındır. Tesadüf ile başlayıp aşka dönüşen hikayeler özellikle yaz mevsiminde oldukça fazla olsa gerektir. Yaz aşklarının gündeme oturduğu şu günlerde burçların da aşk konusunda kanı kaynamaya başlamıştır. Biz de bu yaz hayatının aşkını bulacak burçlar araştırdık

YAZ AŞKINI BULACAK 5 BURÇ

Akrep: Bütün kışı kendi kabuğunda geçiren Akrep burçları bu yaz tam da zamanı. Gün batımlarının daha anlamlı ve güzel olduğu yaz mevsiminde aşkı tadacak en şanslı burç Akrep olacak.

Yengeç: İlişkilerinde bir anneye dönüşen Yengeç burcu kadını için 2023 yazı heyecan dolu geçmeye hazır. Yazlıklara akanlar için tek hedef güneşin ve aşkın tadını çıkarmak. Yengeç burçları için de yaz aşkı heyecanı bekleniyor.

Boğa: Kendi dünyasından çıkıp yazlık yörelere akması koşuluyla Boğa burcu için de yaz aşkı kanunnamesi yazıldı. Serin yaz akşamlarında diz dize oturacak bir partner Boğa burcu erkeği ve kadınını bekliyor.

Haberin Devamı

Balık: Duyguları kabaran Balık burcu için 2023 yazı tam bir aşka gebedir. Kalbinin sesini dinleyenler için bu mevsim hareketli geçecek.

Oğlak: Kontrolü elden bırakmaya yer arayan Oğlaklar için yaz mevsimi biçilmiş kaftan. Güneşin kavurucu sıcağında erimek istemeyen bu burç için en ideali olacak bir yaz aşkı kapıda bekliyor.