Gazete Vatan Logo

İkizler burcu gezegeni nedir? İkizler burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Burçlar insanların kişilik özelliklerini yansıtmaktadır. Burçların öğrenilmesi için bireyler doğum tarihlerine bakmaktadır. Her burcun etkilendiği gezegende burçların özellikleri de farklılık göstermektedir. Bu burçlardan birisi de ikizler burcudur. Peki ikizler burcu gezegeni nedir? İkizler burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Sizlere ikizler burcu hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.

İkizler burcu gezegeni nedir? İkizler burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

21 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında doğan kişiler ikizler burcu olmaktadır. İkizler burcu hava burçları arasında bulunmakta ve ikizler takım yıldızının etkisinde olduğu söylenmektedir.

İKİZLER BURCU GEZEGENİ NEDİR?

Astrolojide toplamda 12 burç bulunmaktadır. Her burcun farklı bir gezegen etkisinde olduğu bilinmektedir. İkizler burcu ise özgürlüklerine düşkün bir burç olduğu bilinmektedir. Bunlar dışında ikizler burcu kararlarını hızlı bir şekilde vermektedir. Ayrıca aldığı bu kararları da hızlı bir şekilde değiştirmektedir.

İkizler burcunun en önemli özelliği kararlarının çok çabuk değişmesidir. Bununla birlikte ikizler burcu olan kişiler hangi gezegenin etkisinde olduğunu da merak etmektedir. İkizler burcu gezegeninin Merkür olduğu bilinmektedir.

İkizler burcunun Merkür gezegeni etkisinde olmasından dolayı farklı pek çok özelliğe sahiptir. Bu burca sahip kişiler akılcı ve maceracı kişiler olarak bilinmektedir. Çoğu zaman dengesiz davranışları da bulunur. Bu ikizler burcu olan kişilerin kolay bir şekilde karar değiştirdiğini göstermektedir.

Haberin Devamı

İkizler burcu dört değişken burç arasında yer almaktadır. İkizler burcu mevsimleri sona erdiren burç olma özelliğine de sahiptir. Yine de ikizler burcu kişilerin davranışları Merkür'ün konumuna göre farklı etkilenmektedir.

İKİZLER BURCU HANGİ GEZEGENİ TEMSİL EDİYOR?

İkizler burcu gezegeni Merkür olarak ifade edilmektedir. Gezegenlerin burçlarla birlikte kişilik özelliklerine de etkisi oldukça büyüktür. İkizler burcu gezegenin burçlar kuşağı üzerinde üçüncü evrede olduğu söylenmektedir. İkizler burcu gezegenin bireyler üzerinde daha tez canlı olmalarına yönelik bir etkisi olduğu da bilinmektedir.

İkizler burcu Merkür gezegeni tarafından yönetilmektedir. Merkür etkisinde olan kişiler davranışlarını kişilerin davranışlarına paralel bir şekilde endekslemektedir. Bu durumdan da hiçbir şekilde rahatsızlık duymazlar.

Merkür iletişim gezegeni olarak bilinir. Merkür gezegeninin sınırlarının dışında hareket etmesi ya da sınırlarının içine hareket etmesine bağlı olarak farklı özellikler ortaya çıkmaktadır. Merkür aklı ve entelektüelliği temsil etmektedir. Ayrıca Merkür iletişim gezeni olarak da bilinmektedir. Bu nedenle ikizler burcu kişileri iletişim bakımından yetenekli kişileridir.

Haberin Devamı