Gazete Vatan Logo

Hangi burç ilişkisi için neyi kurban eder? Dünya yeniden yaratılsa da onlar değişmiyor!

İlişkilerimiz için feda ettiklerimiz bizi tanımlar. Karşımızdakine verdiğimiz değeri belirleyen onlar için gözden çıkarttıklarımızdır. Hislerini göstermekten kaçınmayanlar, ilişkinin geleceğine en çok yatırım yapanlardır. Bu kişileri tanımamızı sağlayan en önemli detay bağlı oldukları burçlardır. Biz de gazetevatan olarak burçların ilişkileri için neyi kurban ettiklerini araştırdık.

Hangi burç ilişkisi için neyi kurban eder? Dünya yeniden yaratılsa da onlar değişmiyor!

Doğum gününden bu yana evlatlarımıza, tanıştığımız günden bu yana hayat arkadaşımıza, annemize, babamıza ve sevgilimize verdiğimiz değer onlar için neleri feda ettiğimizle ilintilidir. Kimileri tüm hayat amacını karşısındakinin mutlu olmasına adamışken kimileri alıcı olan, bekleyen taraftadır. Ancak her ne olursa olsun ilişki kuran her bir kişi, o beraberliğin yürümesi için bazı şeyleri gözden çıkarmak hiç değilse görmezden gelmek zorundadır.

Burçlar da bu konuda belirleyici detaylardandır. Örneği Akrep ilişkisi için her şeyi göze almışken bir Başak, mutluluğu bir başkasının varlığına bağlı kalabilir. Burçlar kuşağının bu değişiklik gösteren duruma nasıl tepki verdiğine birlikte bakalım.

YENGEÇ: Başlıkta da belirttiğimiz gibi dünya yeniden yaratılsa Yengeç burcu ilişkisi için her şeyi göze alan, fedakarlıkta sınır tanımayan burçlardandır. Duygusal bağ kurmakta zorlanmayan ve bunu sürdürebilmek için çaba gösteren Yengeç,hislerini göstermekte de çekimser kalmaz.

BOĞA: Samimiyetine kurban olmak gerekir Boğa burcunun. Gerek ikili ilişkilerde gerekse toplumsal ilişkilerinde samimi olan Boğalar bunu göstermekten çekinmeyeceği gibi her şeyini yola sermekte de pek mahirdir.

Haberin Devamı

BALIK: Yeter ki duygusal doyuma ulaşsın. Balık burcu için ilişki hayatı sürdürmek için en önemli olaydır. Kadın veya erkek için durum değişmez. 

AKREP: Akrep burçları ilişkide alıcı olan taraf olduğu için beklemek onun en önemli meziyetidir. Dolayısıyla beraberlikte fedakarlıktan kaçınan hep onlardır.