Gazete Vatan Logo

Bakmak aldatmaya girer mi? Gözleri velfecri okuyan 3 burç!

İlişkilerde çiftler, gözlerini kendinden başkasından uzak tutmak ister. Partnerin bir başkasına sürekli olarak bakması diğerinin kalbine ateş düşürür. Ancak birçok çift bu bakma olayını kolaylıkla görmezden gelebilir. Bu nedenle aldatma kavramı da yaptıkları anlaşma ve sınırlara bağlıdır. Aldatma potansiyeli olan ve gözleri velfecri okuyan kişilerin ortak noktaları burçlarıdır. Peki bakmak aldatmaya girer mi?

Bakmak aldatmaya girer mi? Gözleri velfecri okuyan 3 burç!

Partnerlerin aldatma konusunda açık ve dürüst iletişim kurmaları oldukça önemlidir. Sınırların çizildiği bir ilişkide sadakat konusu da gündeme gelmez. Ancak bir başkasına şehvetle ve kesintisiz bir bakışma aldatmanın da sinyallerini verebilir. Biz de gözleri velfecri okuyan 3 burç konusunda araştırma yaptık.

BAKMAK ALDATMAYA GİRER Mİ?

Akrep: Eyleme geçilmediği sürece bakmanın bir aldatma sayılamayacağını düşünenlerdensiniz akrep burcu olabilirsiniz. Ancak aklından bir geçirmenin ihanet olabileceği varsayımı da birçoğumuzun düşüncesi. Ne olursa olsun akrepler gözlerini bir başkasından alamayan burçlardan.

Boğa: Bakmanın aldatmaya girip girmeyeceği konusunda en net fikri olan burç Boğa'dır. Bunu göz önünde bulundurduğu için de gözleri daima çevresindedir, gözlem halindedir. Gözleri velfecri okuyan burç Boğa olsa gerektir.

Başak: Birçok konuyu görmezden gelmesiyle bilinen Başak burcu en çok kendini dışarda ele verir. Gözlerini partnerinden başkasını görmeyen Başaklar, zaman zaman bir başkasının radarına girmektedir. Bu da onu kolayca her an bir terslik yapabilecek bir potansiyele sokabilir.

Haberin Devamı